Backlink controle

Om de effectiviteit van onze inspanningen voor linkbuilding te meten, vertrouwen we op jarenlange geteste SEO-trackingtools. Deze analyses worden opgenomen in uw individuele linkbuilding-strategie om nieuwe benaderingen af ​​te leiden, waaronder de selectie van geschikte landingspagina’s, ankerteksten of linktypen. Op verzoek maken we maandelijks een rangorde- en analyserapport voor u, dat we u naast het linkbuilding-rapport als PDF-bestand zullen bezorgen. 

Meer over onze manier van werken als linkbuilding bureau 

Bij het implementeren van organische Linkaufbau-maatregelen moet u op verschillende punten letten. Niet het pure aantal geplaatste externe links is belangrijk, maar de kwaliteit. Daarom werken wij volgens de volgende principes: ‘ 

Meer informatie 

Linkbuilding – individuele concepten voor verschillende klanten 

Onze maatregelen voor linkbuilding zijn specifiek afgestemd op uw aanbod en individuele marktomgeving. Het zoeken naar koppelingsbronnen vindt alleen op een gerichte manier plaats in uw onderwerprelevante omgeving en met behulp van hun trefwoorden. De keuze van koppelingsbronnen en koppelingen wordt gemaakt op basis van de marktomgeving en het bestaande backlink-profiel van uw domein. 

Verhoogde link- en domeinpopulariteit met uitzicht op pinguïn 

Onze strategieën voor linkbuilding zijn gericht op organische groei in aantal backlinks en de kwaliteit van links, evenals op natuurlijk gebruik van ankerteksten om te voorkomen dat updates van Google Penguin worden bestraft. 

https://duitsewebsite.nl/