Veelzijdig sortiment bij boomkwekerij in Zundert

Op zoek naar een boomkwekerij in Zundert? Voor bos- en haagplantsoen? Dan bent u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers aan het juiste adres. De specialisatie ligt namelijk bij het vermeerderen en opkweken van (sier)heesters. Daarom is dit het adres waar u terecht kunt voor de aanschaf van heesters. Dankzij het grote assortiment vindt u altijd wat u zoekt: van Philadelphus tot Cornus en van Deutzia tot Viburnum. Daarnaast levert de boomkwekerij in Zundert een totaalpakket aan bos- en haagplantsoen uit volle grond. Dit komt door het kweken van Fagus en Carpinus en de jarenlange ervaring. De sierheesters en bos- en haagplantsoen wordt met de grootse zorg gekweekt door een team van specialisten met een groen hart. Zo wordt u ontzorgd in het zoeken naar goed materiaal.

Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

Wilt u sierheesters kopen bij een boomkwekerij in Zundert? Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is de naam. De (sier)heesters vormen de perfecte basis voor een mooie volle containerplant. Dit plantgoed begint bij een gespecialiseerde boomkwekerij in Zundert als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

Bij boomkwekerij in Zundert wordt soortechtheid gewaarborgd

Voor bewortelde stekken brengt u een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert. Dankzij sterke, goed bewortelde en afgeharde stekken heeft u meteen een voorsprong bij het kweken. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers is men gespecialiseerd in het vermeerderen en opkweken van (sier)heesters en in het kweken van bos- en haagplantsoen. De vitaliteit en soortechtheid wordt te allen tijde gewaarborgd, omdat zowel de zomer- als winterstekken afkomstig zijn van de moederstruiken. Deze stekken worden met de grootste zorg en in optimale omstandigheden opgekweekt om naast de soortechtheid de kwaliteit de waarborgen. De groenspecialisten voorzien u graag van passend advies, zodat u de bewortelde stekken kiest die bij u passen. Breng gerust een bezoek aan de boomkwekerij in Zundert!