Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Links / Index

Bestanden aanleveren 123Bedrukte Tape

Bestanden aanleveren 123Bedrukte Tape

123Bedrukte Tape is dé perfecte webshop voor het afnemen van de juiste tape of bedrukte tape. Voordat de tape bezorgd wordt is er nog een heel proces wat hier aan vooraf gaat. Er moeten natuurlijk de juiste bestanden worden verzameld om de tape in een zo goed mogelijke kwaliteit te drukken op de tape. De bedrukking die op de tape moet worden geplaatst moet aangeleverd worden doormiddel van een digitaal drukvoorbeeld. Om dit te kunnen is er een afbeelding of een logo nodig wat er op de tape gedrukt moet worden. En natuurlijk de juiste kleuren die gebruikt moeten worden, voor de bedrukking van de tape mogen enkel PMS kleuren gebruikt worden.

 

Het is mogelijk om de bedrukking in verschillende bestanden aan te leveren, de bestanden waar de bedrukking mee aangeleverd kan worden is een EPS, AI of PDF. Deze bestanden zijn gekozen omdat hiermee de kwaliteit het beste bewaard kan worden. Het is eventueel ook mogelijk om de bedrukking in een ander soort bestand aan te leveren maar dan bestaat de kans dat de kwaliteit wat minder is en de bedrukking er kwalitatief slechter uit zal komen te zien. Wanneer er een PVC tape wordt bedrukt is het belangrijk om een aantal richtlijnen in acht te nemen. Het ontwerp voor op de tape kan het beste zo makkelijk mogelijk gehouden worden en het is ook verstandig om rasters te vermijden en geen lijnen te gebruiken onder de 0.5 pt.

 

Zoals hierboven al benoemd kunnen er enkel PMS kleuren worden gebruikt voor de bedrukte tape. PMS is een afkorting voor Pantone Matching System, dit is simpelweg de naam van het bedrijf waar alle kleuren worden gepubliceerd die mee worden gegeven aan een bedrukking. Het is soms lastig in te schatten welke kleur exact mogelijk is voor de bedrukking omdat de kleuren op een beeldscherm ook weer anders lijken. Daarom wordt het aangeraden om een PMS waaier aan te schaffen, op deze manier is er goed te zien hoe de kleuren er uit zien en welke kleur het meeste geschikt is voor wat er bedrukt gaat worden. Het is wel belangrijk om in gedachte te houden dat op verschillende soorten tape de kleuren er ook anders uit komen te zien. Mocht er twijfel bestaan over hoe de kleuren er uit komen te zien dan kan er altijd contact opgenomen worden met het team van 123Bedrukte Tape.

 

Wanneer alle bovenstaande stappen zijn doorlopen wordt er een drukproef verzonden. Hier staan alle eigenschappen op van de tape die bedrukt moet worden. Het is erg belangrijk dat ook door de ontvanger het logo, het aantal en de kleuren nog goed gecheckt worden. Op deze manier zijn er geen misverstanden en wordt er de gewenste tape ontvangen.

 

Heeft u in dit proces vragen of onduidelijkheden over de tape kunt u altijd contact opnemen met 123Bedrukte Tape.

https://www.123bedruktetape.nl/