Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Tuin en buitenleven

De voordelen van een kunstkerstboom: Waarom u zou moeten overstappen voor de feestdagen

Hoewel echte kerstbomen een klassieker zijn, beginnen kunstkerstbomen de laatste jaren aan populariteit te winnen. Het is niet moeilijk te zien waarom – ze komen met een hele reeks voordelen! Kunstkerstbomen zijn gemakkelijker op te slaan als de feestdagen voorbij zijn, ze hebben geen water of onderhoud nodig, en ze zullen niet als brandstof voor het vuur eindigen als ze vlam vatten. Als u erover denkt om dit jaar een kunstboom aan te schaffen, hebben wij tal van redenen waarom u voor de feestdagen zou moeten overstappen. Lees verder om te ontdekken waarom een kunstboom dit jaar iets voor jou zou kunnen zijn!

 

Het is makkelijker op te slaan

Als u op zoek bent naar een nieuwe reden om dit jaar een grote kunstkerstboom te kopen, dan hebben wij er een voor u – het opbergen van kunstkerstbomen is veel gemakkelijker! Als het tijd is om de kerstversiering op te bergen, kunnen echte kerstbomen een hele uitdaging zijn. Ze moeten droog en uit de buurt van insecten worden bewaard, en ze moeten rechtop blijven staan terwijl ze naar de garage worden vervoerd. Kunstbomen daarentegen kunnen in elke gewenste richting worden gegooid. Ze hoeven niet rechtop te staan, ze hoeven niet droog gehouden te worden, en ze hoeven niet weggehouden te worden van insecten. Als je ooit hebt geprobeerd een echte kerstboom te verplaatsen, zul je begrijpen waarom dit een van de beste redenen is om dit jaar een kunstboom te kopen.

 

Geen water geven of onderhoud nodig.

Kunstkerstbomen zijn een geweldige keuze als u op zoek bent naar een manier om uw vakantiedecoratie te vereenvoudigen. Wanneer u een kunstboom koopt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het water geven of onderhouden van de boom. Wanneer u een echte kerstboom koopt, moet u hem goed vochtig houden om te voorkomen dat hij doodgaat. Als u kiest voor een kunstboom, hoeft u zich hier helemaal geen zorgen over te maken. Je hoeft er helemaal niet aan te denken.

 

Kunstbomen vatten geen vlam en vernielen je huis niet.

Een ander groot voordeel van kunstkerstbomen is dat ze brandvertragend zijn. Dit betekent dat ze minder snel vlam vatten dan een echte boom. Als de kerstboom in het huis dat u bezoekt een echte is, hebt u misschien gemerkt dat ze zijn behandeld met brandvertragers. De kunstkerstbomen die u in de winkel vindt, zijn daarentegen niet behandeld met brandvertragers. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat een kunstkerstboom vlam vat, is het belangrijk op te merken dat ze niet gegarandeerd vlamvrij zijn. Laat daarom NOOIT een kunstkerstboom zonder toezicht staan als deze brandt.

 

Kunstbomen zijn veel veiliger voor kinderen.

Als u kinderen heeft die graag helpen met het versieren voor Kerstmis, kan een kunstkerstboom de beste optie voor u zijn. Hoewel de gevaren van een echte kerstboom bekend zijn, zijn veel ouders zich er niet van bewust dat de gevaren van een kunstboom veel kleiner zijn. Wanneer u een echte kerstboom koopt, kan het heel gevaarlijk zijn voor kinderen om te helpen versieren, omdat de boom dan kan omvallen. Hoewel echte bomen kunnen worden gestut in de boomstandaard, is de kans groter dat ze omvallen dan een kunstboom. Wanneer een echte boom omvalt, kan dit ernstig letsel veroorzaken bij kinderen die in de buurt spelen. Gelukkig is de kans dat een kunstkerstboom omvalt veel kleiner, waardoor het voor kinderen veel veiliger is om te helpen versieren.

 

Je kunt een oneindig aantal ontwerpen vinden.

Wanneer u een echte kerstboom koopt, zult u waarschijnlijk moeten kiezen tussen een paar verschillende soorten bomen. Als u een kunstboom koopt, zult u merken dat u kunt kiezen uit een oneindig aantal ontwerpen. Het zal u misschien verbazen dat veel kunstkerstbomen worden geleverd met een kleine selectie van vooraf versierde takken. Als je de opties die je krijgt niet leuk vindt, kun je gewoon naar hartelust meer decoraties toevoegen. Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat u moet oppassen dat u niet te veel versieringen aanbrengt. Terwijl echte kerstbomen kunnen worden versierd met een oneindig aantal decoraties, zal een kunstmatige boom te zwaar worden als je te veel toevoegt.

 

Dus, moet je een kunstboom kopen?

Zoals u ziet, zijn er veel redenen waarom u dit jaar een kunstkerstboom zou moeten kopen. Kunstbomen hebben een hele reeks voordelen die echte bomen gewoon niet bieden. Als u zich zorgen maakt dat uw boom er nep uitziet, zijn er een paar dingen die u kunt doen om hem er authentieker uit te laten zien. Je kunt de stam in een lint wikkelen, wat sneeuw op de top leggen en een paar decoraties toevoegen. U kunt ook een boomrok gebruiken om de indruk van een echte boom te wekken. Als u op zoek bent naar uw vakantie versieren te vereenvoudigen, of je hebt kinderen die u wilt beschermen, een kunstmatige kerstboom zou de beste keuze voor uw huis dit jaar zijn.

https://www.toptuincentrum.nl/producten/101/kunstkerstbomen