Een mantelzorgunit van de specialist: minimale belasting van het milieu

Als u kiest voor gepatenteerde panelen heeft dit een positieve invloed op duurzaamheid en energiekosten. RSP Recreatiebouw heeft ‘4 Seasons’ ontwikkeld. Deze panelen zorgen voor een hoge constructie stijfheid en hebben een maximale levensduur met een hoge isolatiewaarde. En dit alles zonder onder te doen aan de flexibiliteit van de indeling. Naast het uitzoeken van het dakmodel, dient u keuze te maken wat betreft de gevelbekleding, inrichting en de uitvoering. Doordat alle materialen streng gecontroleerd en geselecteerd worden, staat RSP Recreatiebouw altijd garant voor een hoog afwerkingsniveau. Bent u benieuwd wat de hedendaagse technieken u te bieden hebben? Kom vooral eens langs voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kop koffie.

De specialist bouwt voor u de mantelzorgunit op maat

Wilt u een mantelzorgunit in uw tuin laten bouwen? Zodat uw geliefden altijd de zorg krijgen die ze nodig hebben? Dan heeft u vast al even nagedacht over hoe deze mantelzorgunit eruit komt te zien. Wat vindt u belangrijke aspecten, waar moet de mantelzorgunit gebouwd worden en hoe groot moet deze ongeveer worden? Plan een kennismakingsgesprek in bij RSP Recreatiebouw en maak uw wensen kenbaar. Aan de hand van uw wensen, eisen en verwachtingen wordt de mantelzorgunit in eigen fabriek geheel op maat gemaakt. Wist u trouwens dat u altijd 10 jaar garantie ontvangt zodra u gebruikmaakt van de totale service? In de loop der tijd heeft de specialist ontdekt dat goed onderhoud essentieel is voor het behouden van de waarde en rendement. U wilt toch ook dat uw ouders of schoonouders optimaal genieten van de mantelzorgunit?

Geniet alle seizoenen van de mantelzorgunit

Uw ouders of schoonouders genieten elk seizoen van de mantelzorgunit als u deze laat bouwen door een specialist. Een professioneel bedrijf maakt gebruik van gepatenteerde Recreatie Sandwich Panelen op het dak. Hierdoor wordt niet alleen een hoge constructiestijfheid gerealiseerd, maar ook een zeer hoge isolatiewaarde. Zo is er het hele jaar door sprake van een aangename atmosfeer. In de winter is het heerlijk warm en in de zomer is het koel. RSP Recreatiebouw is het enige bouwbedrijf die mantelzorgunits met het energielabel A aanbiedt. U gunt uw vader, moeder of schoonouders toch ook enkel de beste kwaliteit? Bekijk de mogelijkheden van de specialist en laat uw voorkeuren weten.