Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Kunstgras kopen bij de specialist en het eenvoudig zelf leggen

Heeft u bij de Kunstgrasgigant het juiste kunstgras gevonden? U kunt het dan laten leggen, maar u kunt het ook eenvoudig zelf leggen. Lees dan de volgende tips. Allereerst is het belangrijk dat de ondergrond stabiel en vlak is. Stap 2 bestaat uit het uitsnijden van het kunstgras. Snijd altijd aan de onderkant om beschadigingen aan de vezels te voorkomen. Dan is het tijd om het kunstgras op de juiste plek te leggen en te verlijmen. Snijd het gras zo dicht mogelijk langs de vezel af en leg het circa 2 mm van elkaar vandaan.

Een uitgebreid assortiment aan kunstgras

Kunstgras is er in verschillende varianten. Geschikt voor binnen en buiten en in verschillende kleuren. Wat dacht u van roze, blauw of geel kunstgras? Zeker wanneer u een eigen onderneming heeft, is dit een ideale manier om op te vallen bij uw klanten. Beschikt u over een eigen sportveld? Ook hiervoor levert de Kunstgrasgigant kunstgras. Deze kunstgrassen zijn onderhoudsarm en zeer slijtvast. Ook na het honderdste potje voetbal ligt het gras er nog prima bij. Ook het kunstsportgras is in verschillende kleuren beschikbaar. Bekijk de soorten kunstgras online en plaats eenvoudig uw bestelling. Dan heeft u het kunstgras van uw keuze snel in huis.

Kunstgras kopen en laten leggen? Kies uit vier pakketten

Klust u niet graag en wilt u het laten leggen van kunstgras dus uitbesteden? Dat neemt Kunstgrasgigant graag van u over. Hier zijn namelijk diverse gespecialiseerde vakmensen in dienst die al uw tuinwensen in een handomdraai realiseren. Weet u wat voor kunstgras u wilt kopen? Dan kiest u uit vier verschillende pakketten. Heeft u moeite met kiezen? Vraag een proefstukje aan! Kiest u ervoor om het kunstgras op een verharde ondergrond te installeren of wilt u het ook egaliseren of laten aanbrengen op zand? De prijzen worden per vierkante meter weergegeven. Welk pakket u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een oogverblindend resultaat. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

 

https://www.kunstgrasgigant.nl/contact/vestiging-doetinchem/