Maak de juiste keuze bij de fietsenwinkel in de buurt van Gorinchem

U koopt niet zomaar een nieuwe fiets. U heeft hier goed over nagedacht en u weet precies welke fiets u wilt. U wilt deze nog wel even uitproberen. Het maken van een proefrit is dan ook van groot belang bij de aankoop van een nieuwe fiets. Om een uitgebreid assortiment aan fietsen in het echt te bekijken, kunt u het beste langsgaan bij een fietsenwinkel in de omgeving van Gorinchem. Hier kunt u niet alleen de fietsen met eigen ogen zien, u kunt ze ook direct uitproberen. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt. Welke fietsenwinkel in de regio Gorinchem bezoekt u? Kies bijvoorbeeld voor een specialist als Van Houwelingen Tweewielers.

Met de hulp van de specialisten van de fietsenwinkel in regio Gorinchem vindt u de perfecte fiets

Ieder persoon heeft andere wensen voor een fiets. Misschien bent u van plan om op zondagmiddag door de bossen te racen met bijvoorbeeld een mountainbike. Wilt u er korte ritjes naar de supermarkt of naar de basisschool van uw kinderen mee maken? Dan kiest u eerder voor een stadsfiets. Twijfelt u welke fiets het beste bij u past? Dan gaat u gewoon langs bij Van Houwelingen Tweewielers, de fietsenwinkel in de regio Gorinchem. De medewerkers van fietsenwinkel luisteren naar uw wensen en eisen en proberen daarbij de perfecte fiets voor u te vinden, waar u heerlijk de hele omgeving van Gorinchem mee rondfietst.

Fiets kapot? Fietsenwinkel in de regio Gorinchem maakt hem snel!

Een fiets is het belangrijkste vervoersmiddel in uw leven. U gaat ermee naar uw werk, naar de supermarkt of naar school. Omdat we veel ritjes op de fiets maken, zijn onze fietsen snel aan slijtage onderhevig. Het is dan ook verstandig ze regelmatig te laten onderhouden. Maar wat doet u als uw fiets kapot is en deze zo snel mogelijk moet worden gemaakt? Dan brengt u uw fiets gemakkelijk naar een fietsenwinkel nabij Gorinchem zoals Van Houwelingen Tweewielers. De fietsenwinkel beschikt over een eigen, modern ingerichte werkplaats, waar uw tweewieler zo snel mogelijk in optimale conditie wordt gebracht.