Met persoonlijk advies bent u 100% tevreden over uw horeca kleding

Bij het aanschaffen van horeca kleding is het belangrijk dat u uw eigen bedrijf niet uit het oog verliest. Het is namelijk belangrijk dat de kleding voor kelners, serveersters en bartenders die u koopt mooi aansluit bij de stijl van uw bedrijf. Personeel in een trendy burgerbar draagt namelijk totaal andere horeca kleding dan personeel in een luxe beachclub of sterrenrestaurant. Bij Segers heeft u de keuze uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding. Ga voor eigentijds met een horeca schort, afgewerkt met lederen accenten en een denim blouse, of ga voor exclusief in een luxe kostuum. En maak de horeca kleding af met accessoires zoals petten, elastische bretels en bandanamutsen. Wat voor kleding sluit het beste aan bij uw horecaonderneming? Het team van Segers bespreekt graag met u de mogelijkheden en biedt, persoonlijk advies in de showroom in Breda.

Ambachtelijke horeca kleding sinds 1943

Wanneer u kleding aanschaft bij een bedrijf genaamd Segers, weet u zeker dat u kunt bouwen op jarenlange ervaring. Deze ervaring gaat terug tot wel 1943. Het familiebedrijf startte dat jaar met het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding. De horeca, hotels en de zorg. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.

Kies uit een gevarieerd aanbod aan horeca kleding

Als het op bedrijfskleding voor in de horeca aankomt is de keuze eindeloos bij een bedrijf zoals Segers. Ze bieden van alles aan, van koksjassen tot aan broeken en overhemden. Ze hebben zelfs bijpassende bedieningsvesten. Bij Segers kiest u uit een ruime collectie in verschillende pasvormen, kleuren en bijpassende accessoires, zoals koksknopen, riemen en elastische bretels. En heeft u de keuze uit de collectie aan horeca kleding gemaakt, zoals een horeca schort? In dat geval kunt u het schort volledig laten personaliseren in de borduurfabriek. Een logo, een bedrijfsnaam of initialen van de chef. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alvast het aanbod aan horecakleding online, allen gemaakt van hoogwaardige Zweedse kwaliteit. Voor welke pasvorm gaat u?