Nieuw dak? Wat dacht u van een zinken of leien dak?

Bent u een gebouw aan het ontwerpen en wilt u daarop een zinken of leien dak plaatsen? Of heeft u wellicht een nieuw dak nodig voor uw woning omdat het oude dak in de loop der jaren versleten is? Het zinkwerk van een zinken dak heeft een zeer mooie look. Daarom wordt het veel gekozen op rustieke gebouwen zoals kerken, boerderijen en monumenten. Het leien dak vindt u terug op boerderijen, maar ook steeds meer op woonhuizen, gevels en andere gebouwen. Bij Hegeraat Leidekkersbedrijf zijn ze de experts op het gebied van daken. Dat houdt in dat wanneer u uw dak wilt laten plaatsen, vernieuwen of reinigen, zij het bedrijf zijn dat u als eerste belt. Door de expertise van dit jonge bedrijf krijgt u, buiten een perfect eindresultaat, ook een service van hoogstaande kwaliteit.

Heeft u een vies zinken of leien dak? Laat hetschoonmaken en beschermen!

Heeft u een zinken dak voor op uw woning en wilt u dit dak graag laten reinigen? Zodat het er weer als nieuw uitziet? Kies dan voor een echte expert in dit vakgebied. Deze expert biedt u de best mogelijke service en een uitstekend eindresultaat. Hegeraat Leidekkers bedrijf is een jong bedrijf dat gebruikmaakt van werkprocessen van vroeger en dit uitvoert met moderne technieken en materialen. Die combinatie zorgt voor een goede reiniging, onderhoud en plaatsing van een dakkapel. Dit vakmanschap laat zich zien door het oogverblindende eindproduct. Veel andere bedrijf lopen over het dak, maar dat kan voor scheurtjes zorgen in leisteen die in de winter zorgen voor gebroken leien. Daarom gebruiken ze bij Hegeraat Leidekkersbedrijf speciale houten leidekkersladders om deze beschadigingen te voorkomen en toch een goede reparatie, reiniging of plaatsing te leveren.

Allround leidekkersbedrijf voor een nieuw zinken en leiendak

Bent u een particulier? Of werkt u bijvoorbeeld bij de monumentenzorg, overheid of Bisdom? In alle gevallen zorgt de specialist Hegeraat Leidekkersbedrijf ervoor dat uw dak er helemaal spik en span uitziet. Naast experts in het plaatsen, leveren en ontwerpen van zinken en leien daken, levert dit veelzijdige bedrijf ook zaken als dakkapellen. Natuurlijk wordt die perfect geplaatst en zullen alle timmerwerkzaamheden die met uw dak te maken hebben tot in de puntjes worden verzorgd. Hoe kunt u uw zinken of leien dak zo mooi mogelijk houden? Hegeraat Leidekkersbedrijf weet het antwoord: impregneren. Door het zelfontwikkelde middel van dit bedrijf garanderen zij een mos- en aanslagvrij dak voor minstens vijf jaar lang.