Spanning en sensatie met het GPS spel

Wil je het GPS spel Jacht naar de Macht spelen? Dan ben je bij Wave Citygames aan het juiste adres. Dit spel zit vol spanning en sensatie! Je wordt gevraagd om de kwade Maffia Don te vinden die zich verbergt in een stad naar keuze. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal?

De leukste werkdag van het jaar dankzij het GPS spel

Heb je een eigen bedrijf en wil je minstens een dag per jaar een bedrijfsuitje organiseren met je collega’s? Omdat het gezellig is, maar ook omdat het goed is voor de teambuilding. Omdat bedrijfsuitjes niet maandelijks voorkomen, is het belangrijk om een activiteit op maat te laten organiseren die ook écht iets toevoegt. Bij Wave Citygames kies je uit verschillende spellen en thema’s. Ga bijvoorbeeld voor een GPS spel in de Biesbosch en vind de verborgen schat! Ideaal om je collega’s beter te leren kennen tijdens andere situaties. Na de vondst van de schat kan je heerlijk een hapje eten met elkaar om de spannende dag door te spreken. Wave Citygames verzorgt graag de catering in de vorm van een lunch, barbecue of Snackbag!

Ga voor een spannend GPS spel tijdens het groepsuitje

Je vindt het leuk om dat ene groepsuitje met vrienden te organiseren. Het blijft lastig om elk jaar weer iets nieuws te verzinnen. Wordt het weer een standaard etentje, een high-tea of net als de rest van Nederland een escape room? Ga voor origineel met een GPS spel van Wave Citygames. Een GPS spel? Zeker! Wave Citygames biedt verschillende GPS spellen aan waarbij je in groepen met een mobiele telefoon opdrachten moet doen en bijvoorbeeld een verdacht persoon moet zoeken. Of ga voor de MOL in een spannend spel midden in de stad! De mogelijkheden zijn eindeloos. Niemand verveelt zich tijdens jullie uitje!