Unieke evenementenlocaties in de buurt van Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere en unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast evenementen ook werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. EOnze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Zoekt een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten.

Evenementen huren in Hoofddorp

Wij zijn uniek in veel opzichten. Dit komt omdat circulair een belangrijke rol bij ons speelt. De ruimtes die wij aanbieden inspireren jouw gasten in een mooie omgeving. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Doordat u de ruimtes bij ons huurt kun u uw gasten ontvangen in de mooiste  evenementenlocatie in Hoofddorp. 

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

Men heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij van C-Béta. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. 

Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl