Verblijf in een compleet ingerichte chalet op de camping aan het viswater

Wilt u er even lekker tussenuit? Verblijf dan in een chalet op de Betuwe. Deze is helemaal voor u ingericht en bevindt zich in een groene omgeving op de camping aan het viswater. Elke chalet is voorzien van sanitair, een ingerichte keuken en één of meerdere slaapkamers. U heeft keuze uit drie verschillende chalets die per week te huur zijn. Ook zo’n zin in een onbezorgde vakantie in Nederland? Boek vandaag nog een chalet op Recreatieoord In den Boomgaard. Houdt u meer van kamperen? Dat kan natuurlijk ook. Zet uw tentje neer op een van de ruime plekken of huur een stacaravan. Ideaal voor gezinnen en ouderen.

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van de camping aan het viswater?

Wilt u ook de Betuwe ontdekken te voet of fietsend? Goede keuze! Regelmatig worden er leuke toertochten georganiseerd door verschillende verenigingen en stichtingen. Gaat u mee op avontuur? Wilt u een dagje weg met het hele gezin? Breng een bezoekje aan Monkeytown in Tiel of Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Of wilt u vissen bij Recreatieoord In den Boomgaard? Een dagje winkelen? Op 10 minuten rijden van de camping aan het viswater ligt de stad Tiel. Hier vindt u een gevarieerd winkelbestand en diverse gezellige eetgelegenheden. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd zoals Tiel pakt uit en Appelpop. Een stukje geschiedenis meepakken? Kom meer te weten over de historie van de Koninklijke Marechaussee of bezoek de expositie in de Synagoge.

Boek een jaarplaats of seizoenplaats op de camping aan het viswater

Bij Recreatieoord In den Boomgaard is het mogelijk om het hele jaar door een bezoek te brengen. Boek vandaag nog een jaarplaats bij deze camping aan het viswater en beleef een onvergetelijke tijd. Enkel tijdens één seizoen op de camping ontspannen? Boek dan een seizoenplaats inclusief elektra. Uiteraard kunt u ook voor een specifieke periode in bijvoorbeeld de zomer- of herfstvakantie een kampeerplek op de camping aan het viswater reserveren. Voor de echte festivalliefhebbers biedt deze camping ook een uitkomst. Tijdens Appelpop verblijft u op het recreatieoord en feest u twee dagen gratis op het festival dat elk jaar weer een groot succes is.