Versterk uw inkoopafdeling op piekmomenten met een interim inkoper

Met de hulp van een interim inkoper kunt u uw inkoopafdeling op piekmomenten versterken. De capaciteit die u nodig heeft, kan gedurende het jaar verschillen. Dan is het juist fijn om terug te kunnen vallen op een interim inkoper. Een nieuwe medewerker zoeken en inwerken kost namelijk veel tijd. Tegen de tijd dat die persoon echt ingewerkt is, is het piekmoment alweer voorbij. Daarom is het verstandig gebruik te maken van een interim inkoper. Deze professional is natuurlijk ook inzetbaar voor tijdelijke vacatures. Denk hierbij aan de vervanging van een medewerker die met ziekte kampt of die met zwangerschapsverlof is. INSINC is een bedrijf dat zich specialiseert in inkoop detachering. Dit bedrijf weet als geen ander hoe ze een geschikte kandidaat voor u kunnen vinden.

Een interim inkoper die voldoet aan uw eisen

U heeft dus een tijdelijke functie openstaan. U zoekt daarvoor een interim inkoper. Dan heeft u bepaalde eisen. U wilt geen tijd kwijt zijn met inwerken en lange sollicitatieprocedures bijvoorbeeld. Laat uw eisen en wensen weten aan de specialisten van INSINC. Dit bedrijf gaat dan voor u op zoek naar een ervaren interim inkoper die alle kneepjes van het vak kent. Daarbij kan deze ook meteen uw inkoopprocessen bekijken en optimaliseren. Deze persoon brengt namelijk een frisse blik. INSINC vindt zeker een kandidaat die bij u past. Als specialist in inkoop detachering weten ze ook altijd een interim inkoper te vinden die bij uw team past.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u weten wat deze specialist in inkoop detachering voor u kan betekenen? Bespreek dan eens de opties voor inkoop detachering met hun specialisten. Dit bedrijf stelt strenge eisen aan hun kandidaten. Ze zijn doeltreffend, enthousiast en flexibel. Neem gerust een contact op met INSINC om een interim inkoper te vinden, of u nu op zoek bent naar een junior inkoper tot aan een CPO.