Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Zakelijk

Voordelen van een polo T-shirt

Draag jij al een polo T-shirt? Het is zeker het overwegen waard. Aan polo’s zijn namelijk tal van voordelen verbonden, zeker ten opzichte van gewone T-shirts (de kledingstukken waar ze het meest op lijken. Net als bij T-shirts heb je natuurlijk tal van mogelijkheden tot polo bedrukken. Een bedrukte polo zorgt – in tegenstelling tot wat de term doet vermoeden – niet tot een bedrukte stemming, maar juist voor enthousiasme en saamhorigheid. Bedrukte polo’s worden heel vaak besteld door bedrijven, die de polo’s gebruiken als kleding voor het personeel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met het bedrijf Justpromo.

Een stijlvollere look

Je zult het er vast wel mee eens zijn dat een polo T-shirt stijlvoller staat dan een gewoon T-shirt. T-shirts zijn natuurlijk prima kledingstukken, maar het is wel typische casual kleding, die in de vrije tijd gedragen wordt. Polo’s hebben een meer professionele uitstraling. Als je personeel in polo’s is uitgedost, zullen ze er meer slagvaardig en bekwaam uitzien. Het is misschien een “optische illusie”, maar zo werkt het in de praktijk wel. Een gewoon shirt zal sneller om het lijf gaan plakken en wordt sneller lelijker bij het boord dan een stijlvolle polo.

De kracht van logo’s

Tal van chique merken verkopen polo’s met een logo op de borstkas: klein of groot. Dat komt omdat een polo met een merkje een bijzonder chique uitstraling hebt, die bovendien kwaliteit uitstraalt. Jij kunt die look van grote modemerken nabootsen voor je bedrijf. Dat doe je eenvoudig aan de hand van een polo met merk. Zo ziet ook jouw personeel er super zakelijk en representatief uit. Polo’s worden meestal ook van hogere kwaliteit stof gemaakt dan shirts.

Ideaal voor mannen én vrouwen

Mannen en vrouwen – of zeg liever: “heren en dames” – zullen er allebei representatief en professioneel uitzien in polo’s. Werkpolo’s zijn unisex: zijn door zowel mannen als vrouwen uitstekend te dragen. De polo’s voor vrouwen zullen een iets strakkere taille hebben, wat maakt dat het model wat meer slimfit hebben. De polo’s voor mannen vallen in de taille wat ruimer.

Ideaal voor elk seizoen

De meeste standaard bedrijfsshirts zijn alleen verkrijgbaar in modelletjes met korte mouwen. In de koudere wintermaanden zal een gewoon shirt geen uitkomst bieden. Polo’s daarentegen, zijn zowel met korte als met lange mouwen verkrijgbaar. Ook de modellen met lange mouwen zien er zakelijk en professioneel uit: deze zijn ideaal voor als het wat kouder is binnen en buiten. Zo zijn je werknemers heel het jaar door uiterst zakelijk en professioneel gekleed.

Gerelateerde artikelen

Kom hoog in Google met jouw website en SEO

Wat is property management en waarom is het belangrijk in onroerend goed?

Carbon 3d printen uitleg