Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Gezondheid

Waarom naar een psycholoog gaan?

Een Psycholoog Leidscheveen  helpt mensen  die op hun eigen zelf geen oplossingen meer weten.  Dit doet je aan de handen door gesprekken te voeren met de psycholoog, tijdens deze gesprekken moet je wel openstaan om veel informatie over je verleden te delen die je misschien nog nooit aan iemand anders verteld hebt.  Door de informatie die een psycholoog vergaard via je gedrag , via de informatie die ze te weten komen  door wat je allemaal verteld, hoe je denkt of voelt. Wij raden je aan om eens te surfen naar Psychologie Delft. Zij  is een psycholoog  gevestigd in Delft en  helpt jou bij het zoeken naar het probleem en om  zo snel mogelijk je er terug bovenop laten te komen.

Voordat een psycholoog je dus echt kan helpen moet je je helemaal openstellen voor deze persoon  zodat de psycholoog te weten kan komen waarom je je zo voelt en hoe hij of zij jou kan helpen.    Elke psycholoog heeft haar eigen methode en techniek die ze hanteren.  Door ervaring en persoonlijke voorkeur kiezen zij welke methode volgens hen het beste is bij elke klacht.

Een psycholoog helpt je bij de volgende punten:

–          Geeft je kennis:   als men weet waarom je een bepaalde klacht hebt zal de psycholoog je vertellen wat goede links  op het internet zijn die je kunnen helpen.
–          Een psycholoog geeft je perspectief: als je zo in de knoop zit zie je het hele verhaal niet meer, de psycholoog helpt je om het probleem door andere ogen te bekijken.
–          Geeft je een aantal mogelijkheden die je zelf misschien niet ziet omdat je zo in de knoop ligt met jezelf.
–          Ook confronteert hij of zij jou met bepaalde gewoontjes, trekjes of  gedrag van je die voor een aantal problemen kunnen zorgen.  Dit kan soms confronterend zijn voor jou maar denk eraan dat de psycholoog dit enkel doet om jou te helpen.

http://www.psychologiepraktijkjonkman.nl/