Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Sport

Weight gainer voor spiermassa opbouw

 

REAL MASS PROBIOTIC SERIES

Ik ben me al een tijdje voor aan het bereiden op een wedstrijd en volg daarom een zwaar trainingsschema en had een product nodig dat hier geschikt voor was en mijn spieropbouw zou kunnen stimuleren. Ik heb dat gevonden in Gaspari Nutrition, ik heb het besteld via de website en meteen gaan gebruiken. Dit product is verkrijgbaar in drie verschillende smaken: chocolade, vanille en aardbei. Ik heb meteen alle drie de smaken besteld omdat ik het anders veel te eentonig vind worden. Ik moet zeggen dat ik de chocolade het beste vind smaken maar ja dat is persoonlijk, de andere smaken zijn ook lekker. Het is geen straf om dit in te nemen. REAL MASS PROBIOTIC SERIES bevat 7 verschillende soorten eiwit en bevorderd zo nog beter je spieropbouw. Het is geheel glutenvrij en bevat bovendien geen kleurstoffen en geen toegevoegde suikers, wat ook weer een voordeel is als je hard aan het trainen bent voor een wedstrijd. Daarnaast bevat het wel 23 vitamines en mineralen zodat je nog meer gezonde goede voedingselementen binnen krijgt.

 

Weerstand verhogend

Dit product bevat ook nog probiotica om je weerstand te verhogen en dat heb ik nu juist nodig. Ik ben beter bestand tegen m’n zware trainingen en merk nu ik het een tijdje gebruikt heb dat ik langer en makkelijker door kan gaan. Ik heb dus echt wat aan deze shake en kan het iedereen aanbevelen die opzoek is naar een shake om meer uit trainingen en met namen zware trainingen te halen. Bij mij op de sportschool was ik de eerste die het product probeerde maar nu volgen er al velen en ook de anderen zijn er zeer over te spreken.

Een rijk proteine dieet kent vele voordelen. Vooral wanneer je wilt werken aan meer spiermassa.

 

https://www.eiwitshakestore.nl/