Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Groothandel

Etiketten op rol

Etiketten op rol voor verschillende toepassingen

Etikettenplaza is dé specialist als het gaat om alles wat met etiketten en labels te maken heeft. De etiketten op rol en labels zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken en ook in verschillende materialen en kleefkrachten te bestellen. Van belang is te weten voor welke toepassing het etiket gebruikt zal worden. Voor binnen gebruik is papier vaak een goede oplossing. Hoeft het etiket niet lang leesbaar te zijn dan kunt u kiezen voor een thermisch materiaal. Moet het etiket echter water- of krasbestendig zijn dan is kunststof juist weer een goede keuze.

Als het gaat om de verschillende kleefkrachten dan zijn er drie opties die gekozen kunnen worden. Als eerste zijn er etiketten die permanent zijn en dus niet verwijderbaar, deze etiketten kan je bijvoorbeeld gebruiken als de etiket niet verwijderd hoeft te worden. Als tweede zijn er afneembare etiketten die te verwijderen zijn. En als laatste zijn er ook etiketten beschikbaar die te gebruiken zijn voor de diepvries of koelkast. Gewone etiketten blijven namelijk niet goed plakken door het vocht in de koelkast of vriezer. 

Naast de etiketten op rol is het ook mogelijk om de etiketten op a4 vellen te bestellen. Deze zijn dan zelf te bedrukken met een inkt-jet of laserprinter. 

Alles voor etiketten en toebehoren

Naast etiketten en labels heeft Etikettenplaza een ruim assortiment aan alles wat te maken heeft met etiketten en labels. Het assortiment bestaat onder andere uit prijsetiketten, prijstangen, volgnummersystemen, etiketten dispensers, etiketten printers, etiketten wikkelaars en meer. Naast de standaard etiketten is het ook mogelijk om de etiketten full color te laten bedrukken, deze te bedrukken met het bedrijfslogo of andere toepassingen op maat. Bekijk de website voor meer informatie over de producten en voor sommige producten kan een offerte op maat aangevraagd worden, zodat we u het beste advies op maat kunnen geven. 

https://etikettenplaza.nl/etiketten-op-rol/