Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vakantie

Zoekt u een vakantiehuis waar honden toegestaan zijn? Lees dan snel verder!

Er is niets zo fijn als uw vakantie gaan met het hele gezin. Natuurlijk maakt ook de hond deel uit van de familie. Echter zijn viervoeters niet overal welkom. Gelukkig vindt u bij Recreatiepark De Groote Vliet het perfecte vakantiehuis: een waar honden zijn toegestaan. Het bungalowpark van de organisatie bevindt zich in West-Friesland en bestaat uit zeven verschillende types vakantiehuizen. Welke type u ook kiest, honden zijn in elk vakantiehuis toegestaan. Ook de omgeving is uiterst hondvriendelijk, met prachtige velden en het IJsselmeer om urenlange wandelingen te maken met uw viervoeter. Dankzij de eigen vijver van het park, is dit ook de perfecte plek voor een karpervisvakantie.

Dé plek voor uw karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet ligt in Wervershoof, middenin in een waterrijke omgeving. Zo vindt u er het IJsselmeer, heel wat polderwater en natuurlijk de eigen karpervijver van het bungalowpark. Wilt u vanuit uw eigen vakantiehuis, waar honden ook zijn toegestaan, willen vissen? Dan is het mogelijk om in dit recreatiepark een bungalow te huren die direct aan het water is gelegen. Zo geniet u in alle comfort van uw karpervisvakantie. Natuurlijk is er in het park nog veel meer dan te doen dan enkele vissen. Alles wat u nodig heeft voor de perfecte vakantie vindt u in de omgeving van uw vakantiehuis.

Karpervisvakantie of toch liever wandelvakantie? U bepaalt het zelf

Dit bungalowpark in West-Friesland is perfect voor het hele gezin dankzij de vele mogelijkheden en activiteiten die u er kunt uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld een karpervisvakantie, maar verkiest de rest van het gezin een wandelvakantie of een zwemvakantie? Geen probleem! Terwijl u geniet van een dagje vissen kunnen de kinderen naar hartenlust zwemmen, zonnen, zeilen en meer. Zelfs uw viervoeter kan kiezen wat hij doet, want in uw vakantiehuis zijn honden toegestaan. Ontdek het zelf en reserveer een vakantiehuis bij recreatiepark De Groote Vliet.