Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

ANTISLIP TAPE is een goeie oplossing voor een veilige & trendy trap situatie

Hoe vaak zijn we niet bezig met ons interieur? Willen we wel weer eens een nieuw kleurtje op onze muur of is de bank toe aan vervanging. Best veel tijd én geld gaat in het mooi maken van ons huis. Zorgen dat we ons er in prettig voelen. Een gevoel van ‘thuiskomen’.

En hoe belangrijk dit ook is voor ons welzijn, voor ons geluk… Vaak wordt er alleen gekeken naar of iets mooi is en of het een trend is in plaats van of het ook bijdraagd aan andere belangrijke waarden waar ons huis aan zou moeten voldoen.

 

Neem nou bijvoorbeeld de veiligheid in huis

Er gebeuren toch best regelmatig ongelukken in huis die prima te voorkomen zijn. Neem nou bijvoorbeeld de trap.

Wat een gewoonteis dat niet om spullen die eigenlijk naar boven moeten worden gebracht even op de traptreden neer te leggen. Om van onze trap een soort van verzamelplaats te maken van spullen waar we vroeg of laat over struikelen.

Dan heb je nog geluk als je een goeie trapleuning aan de muur hebt zitten, maar veel huizen hebben dat tegenwoordig niet omdat er een paar jaar geleden een trend was van een traploze trap… Tja dat heb ik ook niet verzonnen maar dat lijkt mij persoonlijk niet zo handig. Een trap zonder trapleuning.

 

Goed, terug naar het onderwerp; de trap is dus vaak een vergeten kindje. Velen van ons hebben nog steeds de traditionele vloerbedekking er op liggen die er al jaren op ligt. Heerlijk fris vind je niet?

En stel dat men deze verschrikkelijke vloerbedekking heeft verwijderd en de trap wel helemaal trendy heeft gemaakt met een fris laagje verf in beton grijs kleur of zand beige en vrolijke bohemian of juist industriele accessoires worden in het halletje gezet.

Daarbij vergeten we helaas alleen dat een versgeschilderde trap ontzettend glad is en dat de verf na verloop van tijd er zal worden afgelopen door met onze voeten er op te lopen.

 

Nou is er dus een geweldige ‘accessoire’ die aan jouw nieuwe en mooie trap niet mag ontbreken! In allerlei trendy kleuren te verkrijgen, de antislip tape voor de trap. Deze tape is zelfklevend en heeft een geweldige antislip werking. Ik ben er helemaal verliefd op, zo’n mooi en eenvoudig product, het is ideaal voor iedereen die zijn trap een nieuwe trendy én veilige uitstraling wil geven!

https://www.antisliprubbertape.com/producten/antislip-trap-strip-beton-grijs/