Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Gezondheid

Een veelzijdige therapie voor klachten

Bent je op zoek naar Shiatsu in Apeldoorn? Dan zit je hier op het juiste adres! Shiatsu is een lichaamstherapie die komt uit Japan. Je kan bij diverse klachten gebruik maken van Shiatsu. Denk hierbij aan bijvoorbeeld rugpijn, migraine, astma en pijn bij het menstrueren. Wat kenmerkend is aan Shiastu is dat de massage met de blote handen wordt uitgevoerd en er geen gebruik wordt gemaakt van apparaten of andere lichaamsdelen als voeten of knieën. Ook hou je je kleding aan tijdens de massage, je hoeft dus niet uit de kleren! Als dit wordt gewenst is het echter wel mogelijk, maar vanuit het traditionele Shiastu worden de kleren aangehouden.

Preventieve hulp voor eventuele klachten

Mocht je geen klachten hebben, dan kan Shiastu toch nog wat voor je zijn! Het wordt namelijk ook preventief gebruikt om eventuele klachten of problemen te voorkomen. Blokkades die in je lichaam zitten worden namelijk aan de hand hiervan vrijgemaakt en alle stress wordt er ook uit gemasseerd. Op deze manier zal u de ruimte compleet uitgerust en ontspannen verlaten. U bent dan helemaal klaar om weer te knallen! Shiatsu in Apeldoorn wordt met een erg zachte hand uitgevoerd. Daarom zal u nooit pijn ervaren tijdens de behandeling. Het doel is voornamelijk om klachten de behandelen of voor te zijn.

Naalden in uw lichaam

Bij Shiastu wordt geen gebruik gemaakt van naalden en is dus voor iedereen geschikt. Je lichaam wordt bij deze vorm van lichaamstherapie beschouwt als één met je geest. Ook bij mentale problemen kan Shiastu ondersteunend zijn in het proces naar herstel. Na een behandeling zul je je energieker en meer uitgerust voelen. De energiebanen in ons lichaam staan centraal. Vanuit hier wordt er gekeken naar wat nodig is voor jou en je lichaam. Het ervaren team zal voor je klaar staan. Natuurlijk mag er een voorkeur voor de behandelaar worden doorgegeven. Op deze manier wordt er altijd rekening gehouden met wat de klant wil.