Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Bedrijven

Makkelijk beleggingspanden kopen in Amsterdam met veel rendement?

Makkelijk beleggingspanden kopen in Amsterdam met veel rendement?

Het is makkelijker dan u denkt om een beleggingspand te kopen in Amsterdam met veel rendement. U heeft veel geluk als u zelf een beleggingspand kan vinden met een redelijk rendement. Veel beleggingspanden in Amsterdam worden namelijk via een ‘stille verkoop’ verkocht. Dit houdt in dat de meeste beleggingspanden niet op de openbare markt komen te staan. Om een inzage te krijgen in de ‘stille verkoop’ heeft u een netwerk nodig van beleggers die beleggingspanden verkopen. U kunt ook de website van Sons Real Estate bezoeken voor meer informatie over beleggingspanden in Amsterdam en ‘stille verkoop’. 

 

Rendement van beleggingspand

Als u een beleggingspand wil kopen in Amsterdam wilt u natuurlijk een beleggingspand waaraan u veel verdient. Dit houdt in dat het beleggingspand een hoog rendement moet hebben van 7% of hoger. Het rendement is een formule van verschillende aspecten van het beleggingspand. Het rendement wordt bepaald door de jaarlijkse huuropbrengst, de vaste lasten en de aankoopprijs met de overdrachtsbelasting. Hoe hoger de huuropbrengst en hoe lager de aankoopprijs, hoe hoger het rendement van het beleggingspand. U kunt zich voorstellen dat het lang kan duren voordat u een beleggingspand kan vinden naar uw wensen, budget en rendement.

 

Vastgoedbedrijf is bemiddelaar

Bij verschillende vastgoedbedrijven kunt u terecht als u opzoek bent naar een beleggingspand. Vastgoedbedrijven zijn al jaren thuis in de vastgoedwereld en hebben meestal een groot netwerk aan verkopers en opkopers van beleggingspanden in Amsterdam. Een vastgoedbedrijf kun u ook een kijkje geven in het aanbod van ‘stille verkoop’. Bij de ‘stille verkoop’ worden veel beleggingspanden verkocht voordat ze op de openbare markt komen te staan. Een vastgoedbedrijf kunt u ook adviseren en begeleiden bij het aankopen en financieren van een beleggingspand. 

Wilt u meer informatie over het aankopen van een beleggingspand in Amsterdam? Bekijk dan de website van Sons Real Estate en bekijk alle diensten waarvan u gebruik kunt maken.  

https://sonsrealestate.nl/beleggingspanden-amsterdam/