Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Cadeau

Geef een uniek cadeau

Er is iemand jarig, een trouwerij of zomaar iets, het is leuk om via Bookadew.nl een eigen boek cadeau te geven. Het leuke is dat je hier een boek zelf kan schrijven en deze laten drukken. Voordeel hiervan is dat je niet meteen honderden bestellingen moet maken maar hier al terecht kan voor het drukken van één boek. Wat helemaal leuk is om te geven is een soort boek te geven met de levensloop van een persoon die bijvoorbeeld gaat trouwen. Je kan een leuke tekst schrijven hoe deze persoon was. Bovendien kunnen er diverse leuke foto’s en tekeningen bij gezet worden om het geheel af te maken. 

 

Boek laten drukken met een harde kaft

Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer je een boek wilt laten drukken via Bookadew.nl. Het begint al met de cover. Je hebt de keuze uit een harde kaft of met een zachte kaft. Tevens zijn er veel verschillende soorten boeken waaruit een keuze gemaakt kan worden. Een leuk levensboek voor iemand in het bijzonder. Of toch een jaarboek van leerlingen die een schooljaar hebben afgesloten. Natuurlijk is het de vraag wat zoiets gaat kosten om te laten drukken, maar daar kan je al snel antwoord op krijgen. Via de website is een prijscalculator te vinden. Hiermee kan je precies uitrekenen hoeveel het laten drukken van een boek gaat kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.   

Verras ook iemand met een leuk boek, een biografie over zichzelf. Niet alleen leuk om te maken, maar zeker een leuk cadeau om te krijgen.