Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Cadeau

MoYu 3x3x3 WeiLong WR

In november 2018 vestigde Yusheng Du een wereldrecord. De bouwtijd was verbazingwekkend 3,47 seconden. En hij deed het op de MoYu-kubus. De fabrikant liet je niet wachten, na een tijdje bracht hij een bijgewerkte versie van de puzzel uit. Ontmoet – MoYu 3x3x3 WeiLong WR!

De Chinezen vestigden een record met de GTS 2M, maar besloten om de derde versie bij te werken. Het heeft een modernere structuur en er is veel meer vraag naar. Niettemin zijn er enkele nuances die moesten worden gecorrigeerd.

Allereerst merk je het ontbreken van bumpers langs de randen van de puzzel. Vingers klampten zich er comfortabel aan vast, maar zo’n innovatie maakte de kubus omvangrijk en lelijk. Nu bemoeien ze zich niet meer.

En ook hier zijn de magneten veranderd. In vergelijking met GTS 3M zijn ze iets zwakker geworden. Deze innovatie zal uw kubuservaring aanzienlijk verbeteren. Het is veel zachter en rustiger geworden, de rotatie is niet zo schokkerig. Maar houd er rekening mee dat dit de controle enigszins heeft verminderd.

Mijn 3x3x3 WeiLong BP M wordt geleverd in een chique verpakking. De fabrikant heeft vervangende moeren, een plaatsingsgereedschap, een schroevendraaier en een vervangende dwarsbalk in de set meegeleverd.

Deze langverwachte update zal zeker professionals aanspreken. De kubus is erg gaaf, hij kan op hetzelfde niveau worden geplaatst als andere premium treshki. Als je op zoek bent naar een gaaf resultaat, kies dan gerust voor BP M! – Meer informatie over

 

professionele rubiks kubus

 

https://breinbrekers.be

Gerelateerde artikelen

De mooiste geboortekaartjes met koperfolie

Tips bij het kiezen van een cadeau voor je vriend