Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Goedkope tegels bij een outlet

Voor goedkope tegels is het zeker aan te raden om bij een outlet te kijken. In een outlet betaal je namelijk veel minder dan bij een gewone bouwmarkt. Je bespaart makkelijk een paar honderd euro met goedkope tegels.

Tegenwoordig wordt bijna alles in massaproductie gemaakt. In een fabriek worden tegels ook in massaproductie gemaakt. Dit is goedkoper dan een beperkt aantal tegels maken. Het probleem was echter dat er altijd tegels overbleven. Nadat de groothandels tegels hadden afgenomen bleef een deel over. Deze deel werd vernietigd en was natuurlijk zonder. Toen kwamen ze met het idee om de tegels die overblijven direct aan de consument te verkopen in een outlet.

In een outlet kun goedkope tegels omdat je al de tussenpersonen overslaat. Normaal koopt de groothandel het en die verkoopt het aan de regionale groothandel. Die verkopen het weer aan een bouwmarkt en die verkoopt het aan de consument. Ieder van hun moet winst maken waardoor de tegels steeds duurder zijn geworden. Bij een outlet koop je het direct van de fabrikant en zo kun je goedkope tegels kopen. Het aanbod is wel beperkt en op is op. Voor goedkope tegels moet je dan ook op tijd bij of anders zijn alle leuke tegels weg.

tuinmax.nl/

fliesenxl.com/nl/

tegelzetter-weetjes.nl/