Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Heerlijk zwemmen in je eigen zwembad

Een eigen zwembad, wat een luxe. Het onderhoud komt daar natuurlijk ook nog wel bij, maar ook het onderhoud kun je een stuk makkelijker en misschien zelfs wel plezieriger voor jezelf maken.

Een goede eerste stap naar het onderhouden van een eigen zwembad is het aanleggen aanleggen van een lamellen afdekking zwembad. Een dergelijke installatie stelt je in staat om heel eenvoudig en snel je zwembad af te kunnen dekken wanneer je er geen gebruik van maakt. Handig voor een nachtje maar ook heel handig aan het einde van het zwemseizoen als je je zwembad voor een aantal maanden wilt afdekken.

Er zijn een aantal fijne voordelen aan het gebruik van lamellen voor je zwembad. Deze werken altijd volautomatisch, wat inhoudt dat je letterlijk met een druk op de knop je zwembad kunt afdekken en weer tevoorschijn kunt halen. Zo heb je ook geen gedoe meer met afdekzeilen die je er nooit normaal in je eentje overheen kunt krijgen maar kun je dit altijd snel en eenvoudig doen. Super handig toch?

Er zijn verschillende soorten lamellen waar je uit kunt kiezen, maar wat het tegenwoordig helemaal is zijn solarlamellen zwembad. Doordat ze werken op zonne-energie zijn ze bovendien kostenbesparend en milieuvriendelijker. Deze soort lamellen helpen je bovendien om zeer eenvoudig de temperatuur van het water in je zwembad altijd op een aangename temperatuur te houden. Te warm water is niet lekker, maar te koud zwembadwater is natuurlijk nog minder fijn en kan bovendien gevaarlijk zijn voor heel kleine kinderen.

Niet alleen voor de temperatuur van het water is het handig om lamellen te gebruiken. Het is natuurlijk ook een manier om je water te beschermen tegen viezigheid van buitenaf en om te voorkomen dat er dieren in je water gaan zitten. Uiteindelijk kun je dus ook daar nog tijd en moeite op besparen.

http://www.lamellenafdekkingen.nl