Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Marketing

Het verkeer naar je website vergroten

Als verse ondernemer wil je natuurlijk maar wat graag goed gevonden worden in Google. Het is natuurlijk het medium dat iedereen tegenwoordig gebruikt dus vanzelfsprekend is het voor je onderneming ook heel belangrijk dat men je goed kan vinden via Google.

Waar veel mensen niet van op de hoogte zijn, is dat er nog heel wat komt kijken bij het gevonden worden in Google. Als je er budget voor vrij kunt maken, kun je bijvoorbeeld gebruik maken van adwords beheer. Tegen betaling wordt jouw advertentie dan bovenaan in Google geplaatst bij de zogenaamde advertentieresultaten. Om je positie in Google echt solide te maken en te zorgen dat je een goede speler wordt, is het verstandig om je niet alleen te beperken tot adwords.

Dat kun je zelf gaan doen, of je kunt er een internet marketing delft bedrijf voor inhuren. Het is altijd handig en ook interessant om te snappen hoe Google in elkaar zit. Google maakt onderscheid in de meest interessante en waardevolle zoekresultaten tussen al die vele websites op Google. Ook content die verrijkt is met plaatjes en video’s wordt bijvoorbeeld hoger gewaardeerd. Dat dient dus een groter doel dan alleen maar het mooier eruit laten zien van een website.

Ook zeer belangrijk is het hebben van backlinks naar jouw sites die ook echt waardevol zijn. Die waarde wordt op gehangen aan de gelijkenis met de content op jouw website. Zo zal een kantoorhandel niet veel te maken hebben met een schoonheidssalon. Google kan dit ook niet goedkeuren. Dat kan je zelfs ‘straf’ opleveren van Google. In het ergste geval neemt Google dan je positie in de zoekresultaten af en kun je weer helemaal opnieuw beginnen. Het is dus zeer belangrijk om niet zomaar te gaan spammen in Google want dan bereik je niet het gewenste resultaat en zal je ervoor afgestraft worden.

http://www.e-conomy.nl

Gerelateerde artikelen

Bekender worden met behulp van een goede website

Het populaire vakantieland Spanje

Event bureau in de buurt van Amsterdam voor PR die knalt