Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm reparatie

De iPhone 11 is een van de nieuwste modellen van het populaire merk Apple. Deze prachtige telefoon heeft een scherm van maar liefst 6,1 inch, en is verkrijgbaar in allerlei fleurige kleuren. En niet alleen de voorkant van deze telefoon is van hoogwaardig glas, ook de achterkant is van hetzelfde materiaal een dus waterdicht. Dat betekent dat als deze iPhone per ongeluk in het water valt, dat hij het gewoon blijft doen. Maar als je iPhone 11 nu niet in het water valt maar op een harde vloer, heb een iPhone 11 scherm reparatie nodig.

 

Waarom een iPhone 11 scherm reparatie?

Een telefoon met een groot scherm zoals de iPhone 11 is natuurlijk prachtig, maar al dat glas kan breken of barsten als je je telefoon per ongeluk laat vallen. Dat een ongeluk in een klein hoekje zit blijkt wel, want wie heeft er niet eens een keer een telefoon uit zijn handen laten vallen? Het resultaat is dan dat je mooie scherm vol barsten en scheuren zit. Omdat je iPhone een hoop geld heeft gekost en het vaak gewoon blijft doen met een gebarsten scherm, blijven veel mensen er gewoon mee rondlopen. Afgezien van het feit dat het er niet mooi uitziet zijn er andere redenen om er zo snel mogelijk iets aan te doen. Door de barsten kun je niet meer goed lezen wat er op je scherm staat, je kunt je vingertoppen bezeren als je ermee over het scherm veegt, en door de scheuren in het scherm is je iPhone 11 ook niet langer waterdicht. 

 

iPhone 11 scherm reparatie, een betaalbare oplossing

De iPhone 11 is net als de meeste andere telefoons niet ongevoelig voor schade. Ook deze telefoon kan stuk gaan of beschadigd raken, bijvoorbeeld als je hem uit je handen laat vallen. Als je een iPhone 11 scherm reparatie nodig hebt omdat je scherm gebarsten, wil je dat zo goed mogelijk maar ook zo betaalbaar mogelijk oplossen. Gelukkig kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor een snelle en betaalbare iPhone 11 scherm reparatie. En omdat de iPhone 11 geen OLED scherm heeft maar een LCD scherm is het ook nog eens goedkoper om te vervangen. Hier is je telefoon vaak na 20 minuten alweer voorzien van een nieuw scherm en krijg je ook nog eens, 12 maanden garantie op de reparatie. En lukt het niet om je iPhone 11 te repareren, dan hoef je ook niets te betalen.