Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Keuze uit verschillende houtsoorten bij het bouwen van een bouwwerk in de tuin op maat

Laat uw houten bouwwerk in de tuin bouwen door de specialist. U kiest uit de mooiste houtsoorten. Hout wordt vaak gebruikt voor oppervlakten als trappen en vloeren. Douglas daarentegen leent zich juist weer goed voor buitengebruik. Verduurzaming van het hout is niet nodig wat deze houtsoort een duurzaamheidsklasse 3 oplevert. Douglas hout is geschikt voor het vervaardigen van een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat. Modiwood is geen houtsoort maar een benaming voor een bewerkingsproces. Deze bewerking kan eveneens worden toegepast bij de realisatie van tuin- en recreatiehuizen.

Tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat: verschillende soorten bouwsystemen

Een bouwwerk in de tuin kan gemaakt worden van diverse materialen. Denk hierbij aan hout of beton. Hiervan bestaan verschillende varianten. Zo kan houtbouw onder meer enkelwandig worden uitgevoerd, voorzien van gevelbekleding aan de buitenzijde. Houtbouw leent zich ook goed voor ruimtes waar een hoge isolatiewaarde belangrijk is. Houtbouw is licht van gewicht en daardoor is het zeer geschikt voor bijvoorbeeld de realisatie van een tuinhuis op maat die komt te staan op een slechte ondergrond. Het materiaal, de afwerking en het type dak kan aan de buitenzijde afgewerkt worden met een plint van steen of hardsteen. Betonbouw leent zich goed als toepassing voor een berging of garage.

In overleg een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat laten ontwerpen en realiseren

Wanneer u een bouwwerk in de tuin laat bouwen, overleg dan goed met het bouwbedrijf dat dit gaat doen. Op die manier is verwarring uitgesloten. Een voorbeeld van een bedrijf dat voor u een tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor op maat kan maken, is Blommers Bouwsystemen. Zij bouwen daarnaast ook aanbouwen, clubgebouwen, garages en recreatieverblijven. De medewerkers van Blommers Bouwsystemen maken altijd een afspraak met de klant om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Zo weet u zeker dat uw tuinhuis, gastenverblijf of tuinkantoor straks aan al uw wensen voldoet. Ook wordt altijd goed rekening gehouden met uw budget, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.