Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Kies voor rubber strips wanneer je je trap opknapt.

Hoi! Mijn naam is Anne en vandaag geef ik je wat coole tips voor als je je trap een frisse look wilt geven!

 

Hoe kan je gemakkelijk & snel je trap een nieuwe frisse look geven? Dat ligt er natuurlijk volledig aan wat voor trap je nu hebt…

 Heb je bijvoorbeeld tapijt op je traptreden, dan wordt het helaas wel een iets grotere klus. Je zou kunnen overwegen om het tapijt te verwijderen, mede ook de lijmresten en dat is wel een heel gedoe hoor. Natuurlijk na al dat harde werk heb je wel de mogelijkheid om je trap in een geweldige mooie kleur te schilderen, te restylen met leuke decoraties uit bijvoorbeeld de Kringloopwinkel (daarover meer de volgende keer) en voor extra veiligheid nog een antislip rubber trap strip in een kleur die past bij dit nieuwe interieur plaatje!

  

Heb je op dit moment geen tapijt op je trap? Dan zou je er voor kunnen kiezen om je trap helemaal te schuren en daarna een hippe kleur verf aan te brengen.

Afhankelijk van de kleur kan je zelf bepalen of je gaat voor een retro look, met als decoraties bijvoorbeeld bijpassende macrame wallhanger voor in de hal of gave potten in de retro kleuren groen & geel. UIteraard, voor ultieme veiligheid is het wel verstandig er een bijpassende roestbruine kleur rubber strip op aan te brengen.

Ben je meer van het klassiek? Kies dan voor een prachtige witte verflaag en kies voor bijpassende rubber strips in de kleur zwart.

 

De trap strippen van , zijn leverbaar in diverse kleuren waardoor ik zeker weet dat er een kleur bij zit die je zal bevallen!

Maargoed, even terugkomen op; waarom eigenlijk een rubber trap strip? Dat zal ik je hier uitleggen!

Een fris geverfde trap is natuurlijk geweldig, alleen wat men vaak vergeet is dat het loopoppervlak door deze verf enorm glad is geworden. Vaker dan ons lief is, gebeuren er ongelukken op de trap, en niet alleen doordat je kids weer eens hun speelgoed op de onderste trede hebben laten liggen.. Vaker nog door een nieuw gerenoveerde trap, zij het geverfd of nieuw laminaat.

 

De antislip rubber strip voor de trap helpt hierbij! Het grootste effect is uiteraard de veiligheid die de strip creeërt, het geeft een ultieme grip ook als je sokken aan hebt. Daarnaast, iets wat men zich vaak niet eens realiseert, is dat het ook bijdraagd aan het mooi blijven van je traptreden voor langere tijd.. De strip zorgt er voor dat de verf niet langzaam weggaat en dat de trap er versleten uit gaat zien.

Daarnaast geeft de strip ook een gave uitstraling aan je trap, afhankelijk van de kleur kan dit perfect bij je interieur passen.

 

Andere voordelen van de trap rubber strip:

– Voelt niet scherp an de voeten en is zeer kind vriendelijk.

– Krult niet op aan de kanten.

– Gemakkelijk schoon te maken voor een mooie uitstraling.

– Het materiaal verkleurd niet.

 

Ik zal hier ook een filmpje delen zodat je de stip kunt beoordelen, mocht je twijfelen over de kleur, dan heeft antislirubbertape.com een geweldige service, namelijk een gratis monsterkaartje. Ook kan je bij je bestelling kiezen voor montage tools, zodat het aanbrengen nog  makkelijker zal gaan.

 

Veel succes wens ik je met het opknappen van je trap, leuk klusje voor een winterweekend zeg ik zo!

http://www.antisliprubbertape.com