Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Mobiliteit

Mango Mobility

Bent u benieuwd wat elektrische mobiliteit voor u kan doen? Richt dan uw blik eens op Mango Mobility. U bevindt zich bij de specialist, die landelijk een ruim assortiment aan elektrische vervoersproducten levert. De e-bike, e-brommobiel, scootmobiel en e-scooter zijn allemaal innovatieve producten die u bedrijfsklaar bij ons aantreft.

Emco scooter, topkwaliteit

Een scooter nodig voor huis of bedrijf? Wij voeren het merk Emco, dat staat voor Duitse topkwaliteit. Emco produceert e-scooters die gerust met ontzag kunnen worden bekeken. De essentiële onderdelen worden in Europa geproduceerd en geoptimaliseerd. De Emco e-scooter beschikt over een forse actieradius en een snelle laadtijd. Zo ervaart u direct de voordelen die het rijden op een e-scooter u biedt. U rijdt milieubewust, want er vindt tijdens het rijden geen emissie plaats.

Ook het geluid van een elektrische Emco scooter is zeer bescheiden. Brandstof komt u nooit tekort, want u kunt de e-scooter altijd koppelen aan het stopcontact. Zowel zakelijk als privé maakt dit de Emco elektrische scooter tot een ideaal vervoermiddel.

Specialist elektrisch vervoer

Zoals gezegd is Mango Mobility de specialist op het terrein van elektrisch vervoer. Wij verkopen naast Emco ook zeer praktische e-scooters van andere merken. Neemt u maar eens een kijkje op de website. Een elektrische scooter kopen kunt u bijvoorbeeld ook doen om een laadbak met spullen mee te vervoeren. U komt dan uit bij de CargoBee met een laadbak voorop om goederen tot een laadvermogen van 600 liter mee te vervoeren. Vormt de CargoBee een aantrekkelijk model, de Gigi Vouwscooter is dit ook. Neem hem mee in de bedrijfsbus, personenauto of de trein. U bent dan overal mobiel met een topsnelheid van 25 km/u. Natuurlijk zonder helm, dus die vormt geen ballast als u ergens parkeert. Mango Mobility heeft een flink aantal vakmensen in dienst. Zij demonstreren onze producten door het hele land. Ook het verlenen van service gebeurt bij u op locatie. Zorgeloos genieten van elektrische mobiliteit? Oriënteer u snel op onze producten!

https://www.mangomobility.nl