Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vervoer en transport

Een verhuizing; snel, goed en zonder stress

De beslissing is genomen. De nieuwe woning gehuurd of gekocht. Nu pas begint het echte werk: de voorbereidingen voor de verhuizing. 
Om de verhuizing snel en goed te laten verlopen, hebben wij als verhuisbedrijf in Leiden enkele tips voor u. 

Maak een planning

Een goede planning maken is heel belangrijk. Er moeten vele zaken worden geregeld. Op internet zijn er handige verhuischecklists te vinden die daarbij kunnen helpen. Regel eerst zaken die van belang zijn, later de dingen die nog even kunnen wachten. 
Zorg in ieder geval voor voldoende pauzes in deze drukke tijd, dat voorkomt onnodige stress. 

Waar begin je mee

Allereerst is het handig om te sorteren welke spullen er mee gaan met de verhuizing en welke beslist niet. Het is het uitgelezen moment om overbodige zaken weg te doen. U kunt aan de ene kant van de woonkamer de spullen zetten die mee moeten met de verhuizing, aan de andere kant van de kamer kunt u de spullen zetten die weg moeten. 
Zo kunt u meubels die nog redelijk goed zijn naar de kringloop doen, hetzelfde geldt voor allerlei huishoudelijke goederen en kleding. 
Sorteer ook op hard en zacht plastic, papier, metaal en afvalstoffen. 
Een deel daarvan kan in de rolemmer of duocontainer. De rest kan naar de milieustraat worden gebracht. De ontruiming van uw woning kunt u ook volledig overlaten aan verhuisbedrijf Snelle Jongens

Het inpakken begint

Zorg ervoor dat u genoeg inpakdozen, inpakmateriaal en wikkelfolie heeft. Het is bijzonder vervelend als u bezig met inpakken en tot de conclusie komt dat er te weinig inpakmateriaal voorhanden is. 
Ga zeker niet alles uitgebreid bekijken wat u inpakt, maar ga lekker in één tempo door. Zorg ervoor dat de dozen niet te leeg en zeker niet te vol zijn. Ze moeten wel stapelbaar zijn. 

De verhuizing

Wat gaat het worden: een groep vrienden die met een busje uw inboedel gaat verhuizen of een professioneel verhuisbedrijf, die goed en snel hun werk doen? De keus kan afhangen van uw budget. Een professionele verhuizer kost natuurlijk meer dan dat je alleen een busje huurt en hulp krijgt van vrienden. Wel is het zo dat professionaliteit zekerheid met zich mee brengt. Ze komen op tijd, weten wat voor hinderpalen je tegen kunt komen en het verhuizen gaat snel en dat geeft de nodige rust. 
Vergeet niet een schoenendoos met wat gereedschap, schaar en dergelijke apart te houden, dat voorkomt een zoektocht tussen de dozen. 
Tenslotte: zorg op de verhuisdag dat kleine kinderen bij een oppasadres zijn ondergebracht. Huisdieren zijn u dankbaar als ze tijdelijk ergens opgevangen kunnen worden. 

Wilt u een professionele verhuizing? Neem eens een kijkje op onze website: verhuisbedrijfsnellejongens.nl

https://verhuisbedrijfsnellejongens.nl/