Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Met speeddaten heb je kans snel jouw ware liefde te vinden

Ben je al best veel tijd verloren aan het zoeken naar een fijne partner? Lukt het je tot nu toe gewoon niet om de ware te vinden en weet je inmiddels ook even niet meer waar je nog kan zoeken? Search4Love komt met de oplossing: speeddaten!

Heb je al wel eens gehoord van speeddaten maar heb je je er nooit echt in verdiept? Weet je daarom ook niet echt goed wat speeddaten precies inhoudt? Lees onze korte uitleg hierover zeker even door.

Ontmoet 15 tot 20 singles van dezelfde leeftijd

Wanneer je gaat speeddaten met Search4Love zal je op één avondje uit zo’n 15 tot 20 andere singles ontmoeten. Deze singles zijn allemaal ongeveer van jouw leeftijd. Wij hanteren namelijk verschillende leeftijdscategorieën. Zo voorkomen we dat je op date zou gaan met iemand die veel jonger of veel ouder is dan jij. Ook kan je bij ons ook daten met singles van hetzelfde geslacht, wij organiseren hier aparte avonden voor.

Met iedere single heb je een date die omme nabij vier minuten duurt. Waarschijnlijk vraag jij je nu af of het wel zin heeft om maar vier minuten met iemand op date te gaan. Daar kunnen we een heel kort antwoord op geven: ja! Dat heeft zin! Het is bewezen dat je binnen een zeer korte ontmoeting al weet of je de andere persoon leuk vindt, of je een klik voelt. Al helemaal als jij de juiste vragen weet te stellen. Wij organiseren de gehele avond voor je, inclusief alle singles, een speeddate kaart, gratis welkomstdrankje en diverse gratis hapjes. Jij hoeft dus helemaal niks te doen. Wel is het slim om je leuk aan te kleden, een lekker luchtje op te spuiten en je van te voren te verdiepen in slimme, leuke en handige vragen die je tijdens je dates kan stellen.  

Ga speeddaten waar jij wilt

Het inschrijven voor een speeddate avond hebben we makkelijk voor je gemaakt, dit kan je namelijk gewoon online doen. Onze events worden in diverse steden aangeboden. Speeddaten in Amsterdam, speeddaten in Arnhem, speeddaten in Groningen, het behoort allemaal tot de opties. In welke omgeving jij ook woont, je kan altijd een speeddate event dicht bij jouw woonplaats vinden. En je kan natuurlijk ook verder van huis gaan daten als jij dat leuk vindt, het is helemaal aan jou!

Je hebt heel veel kans om een match te vinden tijdens het speeddaten, of misschien zelfs wel meerdere. Schrijf je snel in en ontdek hoe leuk speeddaten is!

 

https://www.search4love.nl/