Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

Minder pijn en beter ontspannen met de geboorte tens van MaMMaTENS

Het gebruik van een Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) apparaat tijdens de bevalling is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat het een niet medicamenteuze methode van pijnbestrijding biedt. TENS is een klein, draagbaar apparaatje dat met milde elektrische impulsen de zenuwen in het lichaam stimuleert, wat de pijn kan verminderen en ontspanning kan bevorderen. TENS kan worden gebruikt tijdens alle fasen van de bevalling, en kan worden gebruikt in combinatie met andere pijnbestrijdingsmethoden zoals gas en lucht, onderdompeling in water of epidurale behandelingen.

Als u van plan bent een TENS apparaat te gebruiken tijdens uw bevalling, heeft u een paar opties. Eén optie is om je eigen geboorte tens apparaat te kopen, dat je online of in een medische winkel kunt kopen. Maar als u niet wilt investeren in een TENS apparaat of niet zeker weet of dit de juiste keuze voor u is, kunt u ook een TENS apparaat huren.

Er zijn een aantal bedrijven die TENS apparaten verhuren voor gebruik tijdens de bevalling. Een van die bedrijven is MaMMaTENS, dat een reeks TENS-apparaten aanbiedt die speciaal zijn ontworpen voor gebruik tijdens de bevalling. Deze apparaten zijn klein, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken, en worden geleverd met gedetailleerde instructies en ondersteuning van het bedrijf.

Tens huren bij MaMMaTENS is simpel, u kunt gewoon hun website bezoeken en het apparaat kiezen dat het beste bij uw behoeften past. De huurprijs omvat het apparaat zelf, evenals nieuwe elektrode pads en batterijen, en het bedrijf biedt gratis verzending vanaf €100,- en retournering in heel Nederland. U kunt het apparaat maximaal 6 weken huren, wat uw hele zwangerschap en bevalling zou moeten dekken.

Instructies lezen en oefenen voor de bevalling

Wanneer u uw TENS-apparaat ontvangt, is het belangrijk dat u de instructies zorgvuldig leest en het gebruik ervan oefent voordat uw bevalling begint. Bespreek uw plannen om een TENS apparaat te gebruiken ook met uw zorgverlener, want die kan u specifieke adviezen of aanbevelingen geven. Tijdens de bevalling kunt u het TENS apparaat zo vaak gebruiken als u wilt, en de intensiteit en frequentie van de elektrische impulsen aanpassen aan uw behoeften.

Het gebruik van een TENS apparaat tijdens de bevalling is een nuttig en veilig hulpmiddel om de pijn te beheersen en ontspanning te bevorderen. Het huren van een apparaat bij een bedrijf als MaMMaTENS is een handige en kosteneffectieve optie. Met de juiste voorbereiding en ondersteuning kan een TENS apparaat een waardevolle aanvulling zijn op uw geboorteplan.

https://mammatens.nl/