Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Onderhoud jij zelf je Beetle of je VW type 3? Kever onderdelen bestel je op www.paruzzi.com!

Het zit ‘m in het leven vaak in de details, zeker ook als het om jouw VW gaat. Het liefst wil je dat alles authentiek is bij je Kever restaureren. Van de deurhendels tot de stoelbekleding en van het stuur tot de koplampen. We hebben een paar tips voor je -items die je bij Paruzzi kunt kopen- om die VW Classic nog meer te perfectioneren. Allereerst een paar palissanderhouten radioknoppen van Flat 4. Het zijn egale, ronde knoppen. De edele, tropische houtsoort kenmerkt zich door een onregelmatig patroon van donkere strepen. Om de radio te bedienen kun je een retro afstandsbediening gebruiken. Paruzzi heeft er twee in de aanbieding, beide van het merk Retrosound. We blijven even bij de radio. Aanvullende onderdelen die nu op voorraad zijn:

Amerikaans model antenne;

Europees model antenne (chroom of zwart);

universele antenne (chroom of zwart);

antenne-gat afsluitdop;

dashboardkastje voor de radio;

luidsprekerplaten (zonder luidsprekers).

Het geluid van een mooie lage claxon, kun jij daar ook zo blij van worden? In het Paruzzi-assortiment zitten A-kwaliteit lage toon claxons van het merk Hella. Ze hebben een lange levensduur en zijn 100% betrouwbaar. Een claxon koolborstel met houder en klem, bouten, beugels en een complete montage-set: dit en veel meer kan erbij worden geleverd. Qua claxon doppen kunnen we de volgende drie aanbevelen:

Golden Lady;

Sun & Moon;

St Christopher.

Het zijn exclusieve Flat 4 doppen die niet alleen voor Volkswagen gebruikt werden. Je zag ze ook in bijvoorbeeld Dannenhauer & Stauss wagens, Hebmüller auto’s en de Porsche 356A. De doppen zijn gemakkelijk op een origineel Kever stuur te bevestigen.

Hoe is het gesteld met de ruitenwissers van je Beetje? Mochten de bladen aan vervanging toe zijn, Paruzzi levert ze per paar. Van het eigen label, maar ook van erkende namen als Topran, SWF en Kafer. Het is verstandig om ook even de ruitenwisser montageklemmen te controleren. Voor nog geen € 10 heb je morgen al twee nieuwe in huis. Een Paruzzi 12V ruitenwisser motor kost nog geen €110. Ben je bereid een kleine €250 te betalen, dan krijg je een Bosch model.

https://www.paruzzi.com/nl