Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Barista inhuren op je beursstand

Een barista op je beursstand inhuren? Eigenlijk is dit een must voor iedere exposant. Want zonder goede koffie sla je gewoon een flater. En aangezien exposeren niet goedkoop is, moet het ook wel wat opleveren. Door een barista in te huren op je beursstand hoef jij je geen zorgen meer te maken over je gasten en bezoekers

 

Barista op de beurs huren

Waarom zou je een barista beurs huren? Eigenlijk zouden we de vraag bijna beter kunnen omdraaien; waarom niet? Enkele punten waarom op iedere beurs, tientallen barista’s worden ingehuurd:

 

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het ontvangen van je gasten. Een barista ontvangt al jouw standbezoekers zodat jij rustig met klanten kunt praten. Het is een echte gastheer of-vrouw

 

Daarnaast is deze vakman een echte alleskunner. Een barista maakt namelijk niet alléén koffie. Je kunt werkelijk alles bestellen bij een barista. Dus ook thee of frisdranken. Dit wordt allemaal door de barista meegenomen naar de beursstand.

 

Een baristas zorgt voor bekijks. Het ziet er immers supergaaf uit wanneer de barista met de melkkannetjes latte art maakt. Hierdoor proeven de koffies niet alleen fantastisch, maar zien ze er ook zo uit! En die schitterende espressomachine misstaat natuurlijk ook niet op je bar.

 

Koffie op de beurs

Koffie op de beursstand is hot. Letterlijk. Iedereen drinkt het en het is overal te verkrijgen. Zorg er dus voor dat je indruk maakt op je bezoekers door een barista in te huren. Koffie kan namelijk ook echt iets bijzonders zijn. Vergelijk bijvoorbeeld maar eens de slappe bak uit de automaat bij de autogarage met een latte gemaakt van sojamelk met een versie brownie. Het is een wereld van verschil.

 

Het bedrijf dat marktleider is in het verhuren van barista’s is Bar Company. Wanneer je dus een barista wilt inhuren op je beursstand doe je er goed aan om hun website even te bekijken.

 

https://www.barcompany.nl/