Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

PEUGEOT ontvangt de ‘Car Design Award’ voor zijn nieuwste creaties

De ‘Car Design Award’, die sinds 1984 op initiatief van het tijdschrift Auto&Design wordt uitgereikt, komt dit jaar ten goede aan PEUGEOT, in de categorie ‘Brand Design Language’. PEUGEOT ontvangt de prijs voor zijn unieke en eigenzinnige styling, die tot uiting komt in het hele productgamma.

PEUGEOT ontvangt de ‘Car Design Award’ voor zijn nieuwste creaties. Deze prestigieuze prijs, die sinds 1984 wordt uitgereikt op initiatief van Fulvio Cinti, oprichter en directeur van het tijdschrift Auto&Design, is een bekroning op projecten die een belangrijke bijdrage leveren aan de evolutie van autodesign.

De prijs wordt toegekend door een jury van 12 experts, waarvan het leeuwendeel journalist is bij een toonaangevend internationaal automagazine. Zij dragen zorg voor een objectieve beoordeling van het wereldwijde automobieldesign.

De categorie ‘Brand Design Language’ is gefocust op het merkdesign. In brede zin is dit de manier waarop een merk zijn identiteit en waardes uitdrukt door middel van een samenhangend en aantrekkelijk productassortiment.

 

Populaire Peugeot Modellen

Peugeot is populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 208, 308, 2008 en 3008. Hiervan zijn de 208 en 2008 ook leverbaar in een volledig elektrische versie.

308

Het nieuwe Peugeot-logo pronkt op de nieuwe Peugeot-modellen. Als eerste was de 308 aan de beurt. Hij is leverbaar als vijfdeurs hatchback en als station wagon (SW).  Hij gebruikt dezelfde technische basis als de onlangs gepresenteerde DS 4. Vanaf de lancering zijn er volop aantrekkelijke peugeot 308 private lease aanbiedingen. 

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

3008

De Peugeot 3008 is een middelgrote crossover SUV. De huidige Peugeot 3008 is alweer vijf jaar oud, maar werd vorig jaar nog technologisch bijgepunt en gefacelift. Dat houdt hem jong. 

Het dashboard oogt futuristisch en er zit een groot HD touchscreen van 10 inch op waarmee je alles bedient. Dankzij Apple Carplay en Android Auto verbind je je smartphone met de auto en kun je diverse functies gebruiken.

Net als alle SUV modellen de Peugeot 3008 Private Lease Auto razend populair. 

 

Gerelateerde artikelen

Het inkopen van een auto anno 2020

Achteruitrijcamera positioneren op moeilijkere voertuigen

Onderhoud jij zelf je Beetle of je VW type 3? Kever onderdelen bestel je op www.paruzzi.com!