Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Tuin en buitenleven

Professionele park en tuinmachines voor bedrijven

Voor wie een bedrijf heeft met ook onderhoud om het pand is zich bewust van het feit dat dit onderhoud veel tijd vergt. Of het nu gaat om de bestrijding van onkruid of het vegen van verharde paden of het onderhoud van uw grasveld het moet regelmatig gebeuren. Veel van deze taken kunnen professioneel worden uitgevoerd met zogenaamde park en tuinmachines. Tuinmachines die het onderhoud een stuk eenvoudiger maken en bovendien ook eenvoudig zijn te bedienen en een lange levensduur hebben. Kortom professionele tuin en parkmachines kunnen een goede bijdrage leveren aan het tuinonderhoud van bedrijven.

De professionele veegmachine

Een www.donatvanderhorst.nl/veegmachines/ is een belangrijke machine die multifunctioneel gebruikt kan worden. Zo is een tielburger veegmachine een echte krachtpatser in dit segement. Met zijn hoogwaardige en robuuste kwaliteit zal hij nooit falen bij het gebruik en kunt u ervan verzekerd zijn dat u hier lang plezier aan zult beleven. Ten eerste kunt u natuurlijk met deze veegmachines alle bestrating om uw bedrijfspand vegen. Denk hier vooral ook aan paden en parkeerruimten. Maar natuurlijk kunt u de veegmachine ook gebruiken als sneeuwmachine in de winter. U veegt hiermee alle sneeuw eenvoudig aan de kant. Multifunctionaliteit is het handelsmerk van Tielburger.

Onkruidveegmachine of verticuteermachine

Met de verschillende krachtige Honda motoren als aandrijving kunt u ook een onkruidmachine van Tielburger gebruiken om al het onkruid met roestvrijstalen borstels te verwijderen uit de bestrating. Snel, behendig en milieubewust verwijdert u al het onkruid in een handomdraai uit de bestrating. Ook een verticuteermachine voor het gazon is een onmisbare tuinmachine om uw gazon mooi groen te houden en al het vilt tussen uw gras eenvoudig te verwijderen. Beide machines zijn er in verschillende uitvoeringen en voor een compleet overzicht van alle park en tuinmachines kunt u de website van Tielburger bekijken.