Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Auto’s en Motoren

Schadeauto verkopen zonder problemen

Ben je in het bezit van een schadeauto en wil je deze zonder gedoe verkopen? Via inkoopschadeauto.nl kun je heel snel en gemakkelijk van jouw auto afkomen, zonder dat je zelf de schadeauto hoeft weg te brengen. SIN is een landelijk werkend bedrijf die gespecialiseerd is in de overname van schade- en sloopauto’s.

Altijd een realistisch aanbod

Wil je graag de schadeauto verkopen dan mag je erop vertrouwen dat je een realistisch bedrag krijgt aangeboden voor jouw auto. Door onze jarenlange ervaring zijn wij meer dan bekwaam in het doen van een realistische waardebepaling om u zo de beste voorstel te doen. Wij doen u niet alleen een goed en realistisch bod, maar betalen ook meteen het afgesproken bedrag aan u. Verder ontvangt u van onze chauffeur meteen een vrijwaringsbewijs. Hiermee bent u niet langer verantwoordelijk voor de auto en valt de verantwoordelijkheid van de auto op ons. Dit bewijs dient u ook op te sturen naar uw verzekeraar, om zo geen premie meer voor de auto te hoeven betalen. Met ons bent u sneller van uw schadeauto af, zonder dat u vreemden aan uw deur krijgt. U hoeft ook niet meer te maken te krijgen met doelloze biedingen die worden gedaan, zonder dat ze ergens toe leiden.

Wij nemen u alle zorgen af

Wij werken door heel Nederland en zijn daarom altijd bereidt om u te ontlasten van het zelf hoeven brengen van de schadeauto. Wij werken secuur en snel. Hierdoor wordt er al snel een afspraak met u gemaakt om de auto op te halen. Zo staat de schadeauto niet langer ongewild voor de deur of in de garage. Verder brengen wij geen kosten in rekening voor het ophalen van uw auto en maakt het niet uit welke auto je hebt. Wij accepteren namelijk auto’s van elk automerk. Ook auto’s die erg beschadigt zijn en voor de sloop bestemd zijn nemen wij graag van u over

Altijd beschikbaar, ook ‘s nachts

Jouw schadeauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met SIN voorkom je dat je teveel tijd verspilt aan het verkopen van jouw schadeauto. Wij zijn 24/7 beschikbaar en werken door het hele land. Ook kun je gebruikmaken van onze terugbelservice. Je laat gemakkelijk jouw gegevens achter, door ons online formulier op inkoopschadeauto.nl in te vullen. Op een tijdstip dat jou schikt, zullen wij dan contact met jou opnemen om de mogelijkheden voor het ophalen van jouw auto te bespreken.

Gerelateerde artikelen

PEUGEOT ontvangt de ‘Car Design Award’ voor zijn nieuwste creaties

Legendarische Renault Modellen

Verschillende soorten voertuigen bij deze autodealer in Etten-Leur