Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Vakantie

Slapen in een boomhut

Wil jij de volgende vakantie naar een wat hoger niveau tillen? Kies dan voor eens voor een wat avontuurlijker accommodatie dan de camping of hotel.

Slapen in een boomhut is de ultieme kinderdroom. En als we heel eerlijk zijn, voor volwassenen toch ook? Stel je eens voor hoe je ’s ochtends gewekt wordt door de eerste zonnestralen, terwijl de vogeltjes vrolijk fluiten. Geen lawaai of drukte, hooguit de wind die met de blaadjes speelt. Samen ontbijten op de veranda, terwijl je geniet van een uitzicht dat je alleen vanuit een boomkruin kunt genieten.

Voor wie zijn vakantie graag invult met natuurwandelingen, fietstocht en outdoorr activiteiten is slapen in een boomhut simpelweg een must.

Alle comfort

Misschien heb je als kind ooit een nacht in de boomhut in de tuin mogen slapen. Dat was spannend, maar echt goed slapen deed je waarschijnlijk niet. Goede kans dat de boel niet helemaal waterdicht was, of dat de wind door de kieren blies. Brrr…. Slapen in een boomhut is tegenwoordig een stuk comfortabeler. De meeste boomhutten die je kunt boeken voor een overnachting kunnen de vergelijking met elk vakantiehuisje prima doorstaan. Je kunt slapen in eenvoudige boomhutten die voorzien zijn van de basics, of een super-de-luxe boomhut die van alle gemakken is voorzien. Er zijn zelfs boomhutten met een bubbelbad!

Boomhutten in heel Europa

Als je gaat slapen in een boomhut wil je zeker zijn dat de hut van goede kwaliteit is. Het aanbod op www.glampings.nl is gecontroleerd op tientallen kwaliteitscriteria. Dus als je via ons boekt, slaap je een stuk lekkerder. Dus zoek je een boomhut om in te slapen, in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of één van de andere Europese vakantielanden? Begin dan je speurtocht bij www.glampings.nl.