Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Gezondheid

Tandartsverzekering 2017, gewoon apart afsluiten!

Angstig voor de kosten van de tandarts? Dat is helemaal niet nodig met een goede tandartsverzekering 2017, bijvoorbeeld van zorgverzekeraar Salland. Als geen ander weten wij dat tandheelkundige kosten soms onverwacht hoog kunnen uitvallen. Wij adviseren veelal om naast onze basisverzekering voor ziektekosten een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten. Dit kunt u gedurende het hele jaar doen.

Drie aanvullende tandartsverzekeringen

Salland Zorgverzekeringen heeft voor u drie tandartsverzekeringen 2017 in het pakket. Tot een vastgesteld maximum dekken wij een flink deel van de kosten. De basis tandartsverzekering draagt de naam ‘TandExtra’ en verzekert tot maximaal € 250,- per jaar. De ‘TandPlus’ polis gaat een stukje verder en kent een maximale vergoeding van € 500,- op jaarbasis. Wilt u zo compleet mogelijk gedekt zijn tegen plotselinge kosten op tandheelkundig gebied, dan bevelen wij onze ‘TandTop’ polis aan. Deze tandartsverzekering biedt u een dekking van maar liefst € 1.000,- per kalenderjaar.

Kies voor kwaliteit.

Uw uitstraling wordt in hoge mate bepaald door uw gebit. Bovendien draagt een goed gebit bij aan een betere gezondheid. Tandheelkundige zorg is dan ook erg belangrijk. Een periodieke controle bij de tandarts mag niet ontbreken! Maar wanneer een intensievere behandeling nodig is, wilt u niet verrast worden door de hoge kosten. Onze aparte tandartsverzekering dekt ook spoedeisende mondzorg in het buitenland. Dus ook ver van huis bent u met onze aanvullende verzekering gedekt.

https://www.salland.nl/