Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Dienstverlening

De Tips : hoe kiest U een professionele slotenmaker

Er is een overvloed aan slotenmakers over het ganse land gekomen die extreem lage tarieven en praktisch onmogelijke respons tijden aanbieden. Het is pas nadat men ze nodig had, dat de meeste klanten zien dat het te mooi was om waar te zijn. Deze “spook” slotenmakerijen misleiden de gebruikers door hun dienstverlening als lokaal te verkopen. Ze hebben dan misschien wel een lokale postcode, maar hun telefoonnummer brengt U in een call center dat ergens anders gelegen is, en soms is dat wel aan de andere zijde van het land. Dat call center zendt dan een “slotenmaker” uit hun netwerk dicht bij diegene die buitengesloten is. Het moederbedrijf mag dan nog €15 aanrekenen als “lockout”loon , maar als de technicus eraan komt, rekent hij U vast zijn eigen prijs voor het werk en de onderdelen. Op het einde komen deze technici met een factuur van tussen de €180 en de €500. Deze valse slotenmakersn gaan zelfs zo ver dat ze beweren winkels in die regio te hebben, terwijl men dan later tot de bevinding komt dat het een nagel salon is.

Daarom enkele tips om U te beschermen tegen deze ontgoochelende praktijken.

Wie er zich ook aanbiedt na jouw oproep, vraag hem om zijn licentie. – De meeste staten eisen dat slotenmakers een licentie kunnen voorleggen om te werken, maar dat betekent natuurlijk niet dat ze het allemaal doen. Dus vooraleer de slotenmaker ook nog maar één ding doet, moet U hem vragen zijn geloofwaardigheid te bewijzen, en geen enkele professionele slotenmaker zal daar zeker bezwaar tegen maken.

Professionele slotenmakers zullen zeker niet komen opdagen in een anonieme auto.– Slotenmakers die jou vertrouwen wel waard zijn , zullen zeker de naam van hun bedrijf op hun voertuigen vermelden. Een slotenmaker wil immers gekend zijn en hij wil dat U zijn naam en kwaliteit van het werk dat hij voor jou gedaan heeft, herinnert. In sommige staten moet er zelf het licentienummer van de slotenmaker op de portieren van het voertuig worden aangebracht. Kijk eens bij jouw staat, wat er beslist is over de verordeningen omtrent de licenties van slotenmakers.

Door eerst een vriend te raadplegen of het aan een buur of collega te vragen, komen de meeste kwaliteitsvolle slotenmakers aan hun werk. De meeste van jouw familieleden of vrienden hebben al eens te maken gehad met een slotenmaker in jouw regio. Ze zullen U maar al te graag vertellen van welke slotenmaker U best zijn diensten kunt gebruiken, of U te waarschuwen tegen deze waarmee ze zelf al problemen hebben gehad. Als het al laat is en U wil niemand nog storen, zoek dan via Google een adres dat slotenmakersdiensten aanbiedt. Met Google Street view kun U dan ook zien of ze echt zijn wie ze beweren te zijn.

Hou deze tips in gedachten als U de volgende keer een slotenmaker zoekt voor uw huis of zaak en U zal al een beetje beter beschermd zijn tegen al die rare service aanbiedingen

Mocht U nog vragen hebben kijk dan op onze website van slotenmaker Rotterdam

https://www.slotenmaker.nu/