Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Alarmsysteem

Voel je veilig met een Ajax alarmsysteem

Voel je veilig met een Ajax alarmsysteem

 

Je wilt je veilig voelen in je huis. Het is jouw plek waar je je thuis voelt. Een inbraak heeft zowel emotionele als praktische gevolgen. Je hoort elk geluidje, je slaapt slecht en je hebt constant het idee dat je in de gaten wordt gehouden. We hebben het dan nog niet eens over de spullen die misschien gestolen zijn en materiële of emotionele waarde hebben. Helaas ben je niet de enige. In Nederland wordt elke tien minuten een woninginbraak gepleegd. Om na een inbraak weer langzaam je gevoel van veiligheid terug te krijgen, kan je een alarminstallatie aanschaffen. De kans dat je nog een keer ongewenst bezoek krijgt van een inbreker, is namelijk helaas ook een stuk groter. Als er nog nooit bij je is ingebroken wil je dat natuurlijk zo houden. Kies dan ook voor een Ajax alarmsysteem.

 

Ajax Alarmsystemen

 

Inbrekers zijn snel, het is dus ook belangrijk dat je snel een melding krijgt als er iets aan de hand is in je huis. Bij inbraak, brand of wateroverlast ontvang je meteen een melding op je telefoon of, bij inschakeling van de meldkamer, ontvangt deze een melding. De hub bewaakt alle melders. Als een detector wordt geactiveerd, gaat er direct een signaal naar de hub en deze hub stuurt de melding naar je telefoon. Je kunt kiezen voor een starterskit, maar er zijn ook uitgebreidere installaties mogelijk. Zo kan je kiezen voor rookmelders, glasbreukmelders, watermelders en bewegingsdetectoren. Je kan aanvullend ook nog een camera installeren. Voor elk huis is er een alarmsysteem die past bij de situatie. Mocht je in de toekomst je woning uitbreiden, dan kan je makkelijk op een later moment een extra raam of deur beveiligen. Bedrijven kunnen natuurlijk ook prima beveiligd worden met een dergelijk systeem.
Bij het kiezen van een alarminstallatie is het belangrijk om het simpel te houden. Onze draadloze alarminstallaties zijn makkelijk te installeren en batterijen gaan wel zeven jaar mee. Mocht je de installatie toch liever door een expert willen laten doen, dan komt onze monteur graag bij je langs.

 

Bij Ajax helpen we je graag

 

Het instellen van Ajax alarmsystemen is niet ingewikkeld. Mocht je dit toch lastig vinden, dan kunnen wij tegen een kleine vergoeding de alarminstallatie voor je voorbereiden. Na ontvangst hoef je je over de instellingen niet meer druk te maken. Het enige wat je dan nog rest is de installatie. Als je het wel ziet zitten om de alarminstallatie zelf in te stellen, dan krijg je van ons exclusief toegang tot alle instructievideo’s en ontvang je een document met nadere informatie. Mocht je toch nog vragen hebben of meer informatie willen, dan kan je ons natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

https://ajax-alarmsystemen.nl/