Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Alarmsysteem

Zen en de kunst van het openen van sloten met lockpicks

Om goed te presteren bij lock picking moet je je trainen om een ​​visueel reconstructieve verbeelding te hebben. Het idee is om informatie uit al je zintuigen te gebruiken om een beeld te krijgen wat er in het slot gebeurt als je het lockpicked. In principe wil je je zintuigen proberen in het slot om een ​​volledig beeld te krijgen van hoe het op je manipulaties reageert. Zodra u hebt geleerd hoe u deze foto kunt bouwen, is het gemakkelijk om manipulaties te kiezen die het slot zullen openen.

 

 

 

Gebruik al je zintuigen

Al uw zintuigen geven informatie over het slot. Aanraking en geluid geven de meeste informatie, maar de andere zintuigen kunnen ook kritische informatie onthullen. Uw neus kan bijvoorbeeld vertellen of een slot onlangs is gesmeerd.

Als beginner moet u uw ogen gebruiken voor hand-oogcoördinatie, maar als u verbeterd zal het onnodig zijn om naar het slot te kijken. In feite is het beter om je ogen te negeren voor je zicht om een ​​beeld van het slot te bouwen op basis van de informatie die je van je vingers en oren ontvangt.

Het doel van deze mentale vaardigheid is om een ​​ontspannen concentratie op het slot te verwerven. De concentratie niet dwingen. Probeer de sensaties en gedachten die niet verband houden met het slot te negeren. Probeer niet te concentreren op het slot.

http://www.lockpickinguniversiteit.nl/