Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van 3 persoons stapelbed

Voordelen van 3 persoons stapelbed

Niets is leuker voor kinderen en voordeliger voor ouders dan de aanschaf van een 3 persoons stapelbed. Het verfraaien van de kamer van je kind kan een hachelijke en nogal uitdagende taak zijn, vooral wanneer de kamer niet voldoende plaats biedt. Toch kan een 3 persoons stapelbed een uitstekende aanvulling zijn op de kamer van je kind en verschillende functies vervullen waarvoor anders aparte meubels nodig zouden zijn. Laten we eens nader bekijken hoe stapelbedden ouders en kinderen kunnen helpen.

  • Ze besparen ruimte

Misschien wel het beste wat een 3 persoons stapelbed kan doen is ruimte besparen in een toch al compacte kamer. Dat komt omdat ze standaard ontworpen zijn om in een zeer kleine ruimte te passen en er tot 2 à 3 personen tegelijk in kunnen slapen. Sommige van deze stapelbedden zijn voorzien van voldoende vakken voor praktisch alles waar je ruimte voor nodig hebt. Het 3 persoons stapelbed is ook geweldig voor appartementen en woningen waar de kamers klein zijn en er niet genoeg ruimte is voor kasten, omdat het bed wordt geleverd met opbergladen.

  • Ze zijn aantrekkelijk

Het 3 persoons stapelbed is gemaakt van verschillende houtsoorten die de inrichting van de kamer kunnen verfraaien. Het hout kan ook worden overgeschilderd om het aan te passen aan het kleurenschema van de kamer en spiegel. 

  • Ze zijn leuk

Een 3 persoons stapelbed biedt veel meer dan een gewoon bed. Voor jonge kinderen en tieners bieden stapelbedden een speelse omgeving. Broers en zussen blijven dicht bij elkaar en hebben toch hun persoonlijke ruimte. De miniatuurtrap fungeert als amusementsfactor en stelt de kinderen in staat hun fantasie de vrije loop te laten. Sommigen spelen liever een rollenspel, alsof ze in een huis met twee verdiepingen wonen, terwijl anderen doen alsof ze de koningen en koninginnen zijn op hun machtige fort. In de spiegel kunnen ze dan kijken naar alle kattekwaad die zij uithalen.

  • Ze zijn veilig

Voor broers en zussen met een leeftijdsverschil is een 3 persoons stapelbed een absolute must, omdat de oudste de jongste gemakkelijk en comfortabel kan beschermen. Als extra veiligheid zijn er ook hoge relingen op het bovenste en onderste bed geïnstalleerd, die hoog genoeg zijn om ervoor te zorgen dat uw kleintje geen kans heeft om naar beneden te vallen.

  • Ze zijn flexibel

Stapelbedden zijn over het algemnee gemaakt om flexibel te zijn. Maar sommige gaan nog een stapje verder. Bij sommige merken kan bovenste bed worden gedemonteerd en gebruikt als een afzonderlijk gewoon bed. Er is ook een onderschuifbed met grote vakken die kunnen worden gebruikt als opbergladen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de aanschaf van extra kasten voor de kleintjes. Het enige wat je dan moet kopen is een spiegel.
Als de kinderen de plaats van de ladder of het feit dat ze aan elke kant van hun bed beschermende relingen hebben niet prettig vinden, is de ladder universeel en kan dus aan beide kanten van hun bed worden gemonteerd en de relingen voor het onderste bed kunnen indien nodig worden verwijderd.
3 persoons stapelbed

Conclusie

Stapelbedden geven een fascinerend aspect aan een kamer en je zult echt blij zijn dat je er een hebt gekocht. Het Houten Stapelbed Blanka van Arthauss is bijzonder nuttig, charmant modieus en uiterst veilig, dus uw kinderen zullen zeker blij zijn om het in hun kamer te hebben!

Deel