Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
MKB

Wat doe je met sportprijzen nu het seizoen stilligt?

De sportbranche heeft het erg moeilijk op het moment. Competities liggen stil en zelfs bij reguliere trainingen moet er met allerlei veiligheidsmaatregelen rekening gehouden worden. Veel verenigingen gebruiken deze tijd dan ook om de club op te knappen en komen nu aan klusjes toe die jarenlang zijn blijven liggen. De sportprijzen die nu niet uitgereikt kunnen worden op het veld kun je mooi gebruiken om je waardering te tonen voor de mensen die zich op allerlei manieren inzetten voor de club

Beloon je sponsoren & vrijwilligers

Ook in deze tijden zijn er nog steeds bedrijven bereid om het lokale voetbalteam of de hockeyclub te sponsoren. Je kunt medailles bestellen om ze te laten zien dat je ze echte toppers vindt! Bestel je de medaille online, dan kun je meestal een persoonlijke boodschap ingeven. Een mooie manier om de mensen die ook buiten het sportieve vlak actief zijn voor de club een hart onder de riem te steken!

Vergeet ook de vrijwilligers niet die in hun vrije tijd achter de bar staan, de administratie doen of de kaartverkoop doen bij wedstrijden. Een medaille kopen is een kleine moeite en een mooi gebaar met een sportief tintje.

Vergeet de mensen achter de schermen niet!

Vrijwel iedere club of vereniging heeft een aantal mensen die al jaren verbonden zijn met de club. Die de lijnen trekken op het veld of de route afzetten bij een hardloopwedstrijd. Mensen die een bijna iconische status binnen de club hebben. Kies voor hen een speciale sportprijs en zet ze even lekker in het zonnetje. Zeker in een tijd waarin de sociale structuren die met het verenigingsleven zijn verbonden grotendeels wegvallen moeten we een beetje aan elkaar denken.