Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Beauty en verzorging

Baardzeep aanbevolen

Voor mannen met een baard is de aanschaf van goede baardzeep geen overbodige luxe. Sterker nog door veel artsen wordt het zelfs aangeraden om baardzeep aan te schaffen. Een baard kan voor een droge huid zorgen doordat het nooit wordt geschoren en je het vaak zonder door te hebbe niet goed schoonmaakt. Daarnaast komt je baard de hele dag met veel dingen in aanmerking, en is hierdoor een bron van bacteriën. Daarom is goede baardzeep dus echt van belang helemaal wanneer u een grote baard heeft of al erg lang niet geschoren. De aanschaf van baardzeep kan in vrijwel elke drogisterij en vraag eventueel aan u kapper advies.  Een goede verzorgin is gewoon erg belangrijk en ook voor uw baard. Dit hoort ook gewoon goed schoon te zijn en daarvoor raden wij dan ook een goede baardzeep aan op adives van kappers. 

Baardzeep voor betere structuur

Goede baardzeep zorgt ervoor dat de structuur van de baardharen goed blijft en je baard er dus strak uitziet. En met de dag ook voller wordt goede baardzeep kan de groei van de baardharen stimuleren. Hierdoor kan haargroei flink toenemen, en zitten er veel vitaminen in baardzeep die je baard gezond houden. En is dus op advies van artsen aan te raden aan mannen die al erg lang rondlopen met een volle baard. 

Barber baardzeep 

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u de juiste baardzeep in huis haalt, zult u deze moeten kopen bij een echte barber. Zij hebben vaak de beste baardzeep en weten alles van een goede verzorging als het om de baard gaat. Wel is deze vaak duurder dan reguliere baardzeep, maar het is voor je verzorging dus mag best wat kosten.