Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Mooie huisnummers online kopen, laat je inspireren

Ben je op zoek naar een mooi huisnummer? Dan slaag je zeker op RVSHuisnummers.nl. In deze webwinkel vindt u talloze soorten en maten huisnummers. Wat dacht u van een stoer, maar klein zwart huisnummer? Of zo’n klassiek gouden huisnummer? Alles is mogelijk. Ze hebben er zelfs 3D huisnummers met een dikte van 3 centimeter. Een absolute aanrader als jij een opvallend huisnummer zoekt. Maar hoe kies je nu precies een huisnummer? Dan vertellen we je hier!

Kies je woonstijl

De keuze voor je huisnummer is grotendeels afhankelijk van de woon- en interieurstijl welke je mooi vindt. Hieronder de meest voorkomende keuzes.

Huisnummer zwart voor industriële woonstijl

Voor een industriële woonstijl is een huisnummer zwart werkelijk waar de perfecte keuze. Zo’n stoer nummer zal jouw woonstijl nog meer benadrukken. De zwarte toplaag zorgt bovendien voor nog meer bescherming tegen weersinvloeden. Alhoewel deze laag geen must is, aangezien de basis vervaardigd is uit roestvrij staal, een materiaal welke over het algemeen zeer goed bestand is tegen weersinvloeden. Wanneer je aan de kust woont kan de levensduur van RVS overigens wel afnemen. Goed onderhoud doet vaak al wonderen.

Klassieke of landelijke stijl? Kies goud

Goud is een kleur welke goed past bij een landelijke of klassieke woonstijl. Toch hoeft een goud huisnummer, zoals vaak gedacht, absoluut niet oubollig te zijn. Zeker niet wanneer je kiest voor een trendy materiaal als rvs en een tijdloos font als Arial of Calibri.

Moeite met kiezen? Kies dan zilver!

Wanneer je het lastig vindt om jouw woonstijl te omschrijven, of wanneer je twijfelt, kan je altijd nog voor een zilverkleurig RVS304 huisnummer gaan. Deze zijn tijdloos en passen eigenlijk op elke kleur ondergrond en bij elke woonstijl.

Je kan natuurlijk ook een huisnummer in kleur uitprinten, en deze op je gevel hangen. Dit geeft je een goed idee hoe het huisnummer er uiteindelijk bij komt te hangen.

Geef een huisnummer cadeau          

Wanneer je bij iemand op bezoek gaat die net een nieuw huis gekocht heeft, kan het soms lastig zijn om een leuk, gewaardeerd en origineel cadeau te geven. Maar met een huisnummer zit je altijd goed. Nieuwbouwhuizen worden namelijk altijd standaard opgeleverd met zo’n saai wit met zwart metalen plaatje. Ze zijn niet goed zichtbaar en zien er bovendien behoorlijk saai uit. Ook voor niet-nieuwbouwhuizen is het een perfect cadeau. Huiseigenaren wisselen niet vaak van huisnummer, dus het model dat er nu op zit zal waarschijnlijk al jaren, zo niet tientallen jaren oud zijn. Een mooi en eigentijds huisnummer wordt dan zeker op prijs gesteld.