Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Wat u moet weten over plasmatjes

Wat u moet weten over plasmatjes

Heeft u een nieuwe puppy in huis? Of misschien heeft u een oudere hond met een lekkende blaas, of misschien een hond die net geopereerd is? Dan weet u dat ongelukjes met huisdieren gebeuren. Maar dankzij puppy training plasmatjes hoeft dat niet zo erg te zijn. De opties op de markt zijn tegenwoordig beter dan ooit tevoren.

Hoe je een puppy zindelijk moet maken met puppyplasmatjes

Plasmatjes zijn niet de magische oplossing voor potjestraining – het kost nog steeds veel werk en geduld (voor u en uw puppy) om een hond zindelijk te maken, maar plasmatjes kunnen u helpen de eerste weken door te komen zonder uw huis te vernielen.

Als uw puppy al een plaats in huis heeft waar hij een ongelukje heeft gehad, is dat waarschijnlijk een van de eerste plaatsen waar hij de volgende keer zal kijken als zijn blaas vol is. Het doel is om ze een doel te geven, een plek waar ze aangemoedigd worden om te plassen, en dat doel dan langzaam te verplaatsen in de richting die u wilt dat ze gaan. Als uw puppy nog geen ongelukje heeft gehad, gefeliciteerd! Kies een plek dicht bij de deur om de eventuele overgang naar buiten gemakkelijker te maken.

Naarmate uw puppy het gebruik van de plasmatten hond onder de knie krijgt, brengt u ze steeds dichter bij de deur om de laatste stap naar buiten te vergemakkelijken. Regelmatige plaspauzes en veel lof zijn de sleutel tot de zindelijkheidstraining, en het zwerfkussen moet worden gebruikt bij ongelukjes, niet als eerste optie.

Puppyplasmatjes en -kratten

Kratten zijn bedoeld om in te slapen en rust te vinden – idealiter niet om uw puppy in te laten plassen. Als u vindt dat u een onderlegger in de bench moet leggen, leg hem dan in de verste hoek, weg van het slaapgedeelte van uw hond en op een plaats waar hij er niet op hoeft te stappen om de bench te verlaten.

Sommige trainers adviseren een bench die net groot genoeg is voor een puppy om er comfortabel in te kunnen zitten, zodat een puppy meteen kan leren niet in zijn bench te plassen. Als de bench in verband wordt gebracht met plassen, kunt u zich opmaken voor een lange reis naar de zindelijkheidstraining.

Ten slotte, als u het onderlegger gebruikt voor een oudere hond die leeftijdsgebonden ongelukjes heeft, of voor een hond die net geopereerd is, leg het onderlegger dan op een plaats waar uw hond er gemakkelijk bij kan als de aandrang komt. Deze honden zijn al zindelijk, dus ze hebben ze nodig voor noodgevallen en niet als regel.

Winkelen voor de beste puppy-trainingsmatjes

Let bij het zoeken naar een puppy trainingskussen op dikte en absorptievermogen, want een dik kussen zal er eerder voor zorgen dat er geen vloeistof op de vloer eronder terechtkomt. Onderleggers met een ingebouwde aantrekkingsfactor kunnen ook nuttig zijn, omdat dit de hond zal aanmoedigen om op de onderlegger te plassen en een routine op te bouwen.

U moet ook beslissen of u testresultaten wegwerpplasmatjes of herbruikbare wilt. Wegwerponderleggers voor eenmalig gebruik bieden het meeste gemak, maar herbruikbare onderleggers zijn op lange termijn kostenefficiënter als u bereid bent ze regelmatig te wassen.