Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Aanbiedingen

Welke verpakking heb jij nodig? Wij behandelen je vragen!

Ben jij van plan om een product te verzenden naar een koper? Het is belangrijk dat dit product veilig bij de koper terecht komt. Je weet namelijk nooit hoe voorzichtig een bezorger kan zijn. Gelukkig zijn hier oplossingen voor! Er zijn namelijk talloze soorten verpakkingen, die ieder passen bij een bepaald product. Sommige verpakkingen kan je ook gebruiken voor verschillende producten. Het is logisch dat je niet precies weet welke verpakking jij nodig hebt! In deze blog behandelen we een aantal vragen en leggen we uit welke verpakking nodig is. 

Welke verpakking heb ik nodig voor kleine elektronica?

Kleine elektronica is extra gevoelig voor waterschade en schade door vuil. Daarom is het juist belangrijk dat je deze producten goed beschermt. Hiervoor zijn dan ook speciale verpakkingen. Zo kan je kleine elektronica, zoals telefoons of kabels, gemakkelijk verzenden in een luchtkussen envelop. Deze zijn waterdicht en hebben demping tegen schade. Deze demping komt van plastic luchtkussens. Je kan er ook voor kiezen om gewone plastic enveloppen te gebruiken, maar dit kan riskant zijn. 

Hoe kan ik voeding en lekkernijen verpakken?

Voor voedingswaren zijn speciale verpakkingen verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze goed beschermt en worden sommige soorten voeding minder snel zacht en onaantrekkelijk. Zo kan je kiezen voor een transparante blokbodemzak. Hierin kan je nootjes of pindarotsjes bewaren. Je kan ook voedingssupplementen bewaren in een speciale verpakking. Deze zijn hersluitbaar. Daarnaast zijn deze gemaakt van aluminium, waardoor bijvoorbeeld poeders minder snel aangetast worden. Deze poeders moeten namelijk droog en donker bewaard worden. 

Welke verpakking heb ik nodig voor kleding?

Er zijn verschillende verzendzakken verkrijgbaar voor kleding. Zo kan je kiezen uit papieren en plastic kledingzakken. De plastic kledingzakken zijn veiliger dan de papieren kledingzakken. Deze zijn namelijk waterdicht. In veel gevallen zijn de plastic kledingzakken ook nog een recyclebaar. Hierdoor zijn zowel de papieren als plastic kledingzakken een milieubewuste keuze. Je kan kiezen voor modellen die je één keer kunt sluiten, maar ook voor modellen die je twee keer kunt sluiten. In sommige gevallen moet je kleding namelijk retourneren. 

Waar koop ik deze verpakkingen?

Wij adviseren je om een bepaalde hoeveelheid verpakkingen aan te schaffen. Dit is namelijk goedkoper dan een enkele verpakking. Deze verpakkingen kan je onder andere aanschaffen bij blokpackaging.com. Hier vind je de meest moderne verpakkingen, waaronder de recyclebare kledingzakken. Zo kies je voor een veilige manier van producten verzenden, met een milieubewust karakter.

https://blokpackaging.com/