Artikeltjesschrijven dat kan bij ons
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen schuin dak

Wilt u energie besparen door te kiezen voor zonnepanelen op uw dak? Kies dan vandaag nog voor zonnepanelen schuin dak van Solention. Zo bent u er zeker van dat er veel bespaard kan worden in stroomkosten. Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft kan u ook ‘’gratis’’ stroom om uw huis te voorzien. Denk daarom ook eens na over zonnepanelen schuin dak.

 

Zonnepanelen schuin dak

Heeft u een woonhuis met schuin dak? Kies dan ook voor zonnepanelen schuin dak. Dit is dan ook de perfecte optie voor het opwekken van zonne energie oftewel elektriciteit. Met een schuin dak wordt dan ook het meeste rendement gehaald omdat de panelen hierdoor gemakkelijk richting de zon gericht worden. De beste hellingshoek is dan ook 30 tot 40 graden, op deze manier kan de zon het beste de panelen bereiken. Om de zonnepanelen te beschermen tegen beschadiging van verschillende weersinvloeden wordt er gewerkt met de beste kwaliteit materialen. Zo moeten de panelen beschermd zijn tegen weersomstandigheden als storm, sneeuw en harde windvlagen. 

 

Slimme investering zonnepanelen

Wanneer u kiest voor zonnepanelen van solention bent u er zeker van dat u kiest voor slimme investering maar ook zeker een duurzame keuze voor mens en natuur. Bij het opwekken van zonne-energie doet u geen beroep op schadelijk stoffen die in de atmosfeer terecht komen. Om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak kunt u eens contact opnemen met de specialisten van Solention. Zij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste zonnepanelen.